SABALENKA NE MARI ZA PORAZE, TRAGEDIJE... Zgodna teniserka zapalila Instagram! Izazovni PLES NA PLAŽI ostavlja bez daha! (VIDEO)

Autor:

Sport

12.06.2024

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Arina živi život punim plućima.

SABALENKA NE MARI ZA PORAZE, TRAGEDIJE... Zgodna teniserka zapalila Instagram! Izazovni PLES NA PLAŽI ostavlja bez daha! (VIDEO)

Foto: Instagram

Sabalenka

Beloruska teniserka Arina Sabalenka privukla je pažnju javnosti svojim odmorom na plaži nakon nedavno završenog Rolan Garosa. Iako je doživela rani poraz na turniru, Sabalenka je sada pokazala da je taj poraz vrlo lako prebolela.

U četvrtfinalu Rolan Garosa, Sabalenka je izgubila od Mire Andrejeve, uz traženje pomoći lekara zbog problema sa stomakom. Ovi zdravstveni problemi možda su uticali na njen rezultat na turniru, ali to je nije sprečilo da se opusti i uživa na odmoru.

Sabalenka je svoje slobodno vreme provodila na plaži koju je nazvala "delićem raja", ističući lepotu i mir ovog mesta. Osim uživanja na suncu, teniserka je pokazala i svoje plesno umeće, zaigrala je u izazovnom kupaćem kostimu.

 

 


Snimak Sabalenkinih plesnih veština brzo je postao viralan i sakupio je veliki broj lajkova na društvenim mrežama. Ovaj odmor na plaži definitivno je privukao pažnju javnosti i pokazao da je Sabalenka spremna da se opusti i zabavi nakon teniskih takmičenja.

Sabalenka je svojim odmorom na plaži poslala poruku svojim navijačima da je spremna da se vrati jača i motivisanija nego ikad. Ovaj odmor je definitivno bio dobar način da se oporavi od izazova Rolan Garosa i ponovo prikupi energiju za buduće turnire. Podsetimo, nedavno je ostala bez partnera koji je izvršio samoubistvo skokom sa terase jednog hotela u SAD. Nije joj dugo trebalo da se oporavi od tragedije pošto se nedavno na Instagramu pohvalila novim dečkom.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading