LOŠE VESTI: NOVAK PADA NA TREĆE MESTO?! Polufinale Rolan Garosa PRESUDNO!

Autor:

Sport

07.06.2024

14:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Siner i Alkaraz odlučuju o plasmanu na ATP listi najboljeg u istoriji tenisa.

LOŠE VESTI: NOVAK PADA NA TREĆE MESTO?! Polufinale Rolan Garosa PRESUDNO!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković šokirao je navijače kada je obznanio da neće moći da brani titulu na Rolan Garosus zbog problema s kolenom. Nakon uspešne operacije meniskusa Nole se sada fokusira na oporavak od povrede, koji će trajati oko tri nedelje. Povlačenje s turnira znači da će Đoković izgubiti prvo mesto na ATP listi, koje će preuzeti mladi Italijan Janik Siner.

Umesto da se takmiči na Vimbldonu, Đoković će pauzirati da bi bio u top-formi za Olimpijske igre u Parizu, koje počinju 26. jula. Ova odluka je izazvala različite reakcije, ali je jasno da je Đokovićeva glavna fokus trenutno na oporavku i pripremama za jedan od najvećih sportskih događaja.

Odsustvo Novaka Đokovića sa Rolan Garosa otvara vrata za nova iznenađenja. Očekuje nas uzbudljiv polufinalni meč između Janika Sinera i Karlosa Alkaraza, a ishod ovog duela mogao bi da ima značajan uticaj na tenisku rang-listu. Ukoliko Siner osvoji turnir, Đoković će zauzeti drugo mesto, dok bi Alkarazova pobeda značila da srpski teniser pada na treću poziciju.

Danas u 14.30 teniski svet će biti fokusiran na spektakularni meč između Janika Sinera i Karlosa Alkaraza na Rolan Garosu. Ovaj duel će biti od velikog interesa i za Đokovićeve navijače, ali i sve ljubitelje tenisa širom sveta. Novak Đoković i dalje ostaje centralna figura u teniskom svetu, čak i kada je van terena. Svi će s nestrpljenjem pratiti njegov oporavak i povratak na teniski teren.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading