ŠOKATNO: Federer brutalno pljuvao po Đokoviću!

Autor:

Sport

11.06.2024

20:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

''Bio je uljez koji kvari žurku Rafinim i Rodžerovim navijačima'' - navodi Federer.

ŠOKATNO: Federer brutalno pljuvao po Đokoviću!

Foto: Tanjug/AP

Dokumentarac "Federer: Twelve Final Days" najavljen je za premijerno emitovanje na platformi Amazon Prime od 20. juna, a očekuje se da će otkriti brojne zanimljive detalje iz karijere švajcarskog tenisera Rodžera Federera. U nedavnoj izjavi, Federer je podelio svoje viđenje velikog rivala Novaka Đokovića, otkrivajući svoje prve utiske o srpskom teniseru, kao i razloge zbog kojih smatra da Đoković nije uživao veliku podršku publike u određenom periodu.

- Prvi put sam protiv njega igrao u Monaku (Federer pobedio 6:3, 2:6, 6:3). Otišao sam sa terane i pomislio 'Da' on je okej'. Iako je postojala određena euforija oko njega, nisam bio potpuno ubeđen. Nisam dao Novaku poštovanje koje je zaslužio zbog njegovih tehničkih nedostataka. Smatrao sam da ima ekstreman stisak kod forhenda, a njegov bekhend za mene nije bio tako tečan kao danas. A onda je tako učvrstio, 'ispeglao' te udarce i postao neveratna zver od igrača - rekao je Švajcarac.

Prema Federerovim rečima, Đoković je došao kao "uljez" koji je narušio ljubavnu priču između navijača Rodžera Federera i Rafaela Nadala.

- Valjda je bio uljez koji kvari žurku Rafinim i Rodžerovim navijačima. Bilo je mnogo Rafa-Rodžer ljubavi tamo, pa kada se Novak pojavio, verovatno su pomislili - Vidi, nije nam potreban treći čovek. Srećni smo sa Rodžerom i Rafom. Federerovi navijačima se u početku nije baš dopadao jer su mislili - Rodžer sve radi sa lakoćom. Onda je došao Novak sa snažnim karakterom i tom neverovatnom željom da pobedi po svaku cenu. Mislim da je Novaka pokrenuo taj odnos sa navijačima i da je taj duboki fokus oterao mnoge od njih. Možda je bio pomalo neshvaćen. Sa tačke gledišta mimo medija na kraju vidim čoveka onakovog kakav zapravo jeste. Ako mu oduzmemo igru, stavimo je po strani, ko je on? Koje su njegove vrednosti. Znam da mu je izuzetno stalo do njegove porodice - poručio je Federer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading