NOVAK ĆE IGRATI NA VIMBLDONU: Siner skinuo Đokovića sa trona pa otkrio ono što mnogi ne smeju da izgovore

Autor:

Sport

11.06.2024

08:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bio bi veliki gubitak ne videti ga tamo, rekao je Italijan.

NOVAK ĆE IGRATI NA VIMBLDONU: Siner skinuo Đokovića sa trona pa otkrio ono što mnogi ne smeju da izgovore

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković povredio je meniskus desne noge na Rolan Garosu, povukao se sa turnira i odmah operisao koleno kako bi što pre mogao da se vrati tenisu. Prve prognoze rekle su da će mu za oporavak biti potrebno najmanje tri nedelje, što je isključilo nastup na Vimbldonu, a igranje na Olimpijskim igrama učinilo izvodljivo u teoriji. Međutim, Janik Siner, Italijan koji je prestigao Noleta i sada je on prvi teniser sveta, očekuje da će naš as ipak igrati u Londonu. Da li Italijan zna nešto što ostali ne znaju, ili samo sve na izgovori ono što oni ne smeju, tek Janik je krajnje optimističan po pitanju Novakovog povratka u borbu.

- Očekujem Đoković igra na Vimbldonu. Njegov cilj je da se vrati na teren što je brže moguće i da će uspeti to da ostvari već u Londonu. Bio bi veliki gubitak ne videti ga tamo - rekao je Siner.

Kada je u pitanju borba za prvo mesto ATP liste, on je svestan da će sada iskusti kako je to biti u Novakovoj koži.

- Moji protivnici više neće imati šta da izgube protiv mene, dok ću ja imati sve da izgubim. To je emotivan deo statusa prvog na svetu i to mi se dopada. Moraću još više da radim kako bih imao nova rešenja na terenu i to će biti moj sledeći korak. Želim da postanem nepredvidljiv u igri - dodao je Italijan pa se osvrnuo i na svoju igru:

Želim da vidim koliko mogu da bude gore, da vidim u kojim segmentima mogu da se popravim, da vidim kako ću igrati na travi, jer sam proše godine prošao kroz probleme. Kada se popneš na jednu planinu, pojavi se sledeća na horizontu. Zato treba ići korak po korak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading