REKORD KARIJERE OLGE! Evo koje MESTO zauzima Olga posle BLISTAVIH partija u Parizu!

Autor:

Sport

10.06.2024

09:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska teniserka ostvarila fenomenalne rezultate na Rolan Garosu.

REKORD KARIJERE OLGE! Evo koje MESTO zauzima Olga posle BLISTAVIH partija u Parizu!

Foto: www.profimedia.rs

Olga Danilović je ostvarila značajan napredak na WTA listi, nakon uspeha na Rolan Garosu. Srpska teniserka je napredovala za čak 18 pozicija i sada se nalazi na 107. mestu sa 698 bodova. Ovaj veliki skok rezultat je njenog impresivnog nastupa na drugom Grend slem turniru u sezoni.

Natalija Stevanović i dalje drži drugu poziciju među srpskim teniserkama, iako je pala za četiri pozicije na WTA listi. Sa 186. mestom i 405 bodova, i dalje se ističe svojim zalaganjem i trudom.

Olga je na Rolan Garosu pomerila granice svog najboljeg Grend slem rezultata, stigavši do četvrte runde turnira. U tom periodu, ostvarila je impresivne pobede nad igračicama poput Amerikanke Danijele Kolins i Hrvatice Done Vekić, što je doprinelo njenom značajnom napretku na WTA listi.

Foto: Tanjug/AP

Natalija Stevanović

Četvorostruka šampionka Rolan Garosa, Iga Švjontek, i dalje predvodi najbolje teniserke sveta sa impresivnih 11.696 bodova. Mlada Poljakinja je ostvarila zapažene uspehe i zadržala vodeću poziciju na svetskoj rang listi.

Iza Švjontek, nalazi se Amerikanka Koko Gof koja je na drugoj poziciji, dok je Beloruskinja Arina Sabalenka pala na treće mesto. Zanimljivo je da se dvostruka finalistkinja u Parizu, Italijanka Jasmin Paolini koja je igrala finale singla i ženskog dubla, popela za osam pozicija, zauzimajući sada sedmu poziciju na WTA listi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading