OLGA SAZNALA NAREDNU RIVALKU U PARIZU! Imaće MOTIV do NEBA!

Autor:

Sport

27.05.2024

23:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpkinja uspešno predbrodila prvu rundu.

OLGA SAZNALA NAREDNU RIVALKU U PARIZU! Imaće MOTIV do NEBA!

Foto: www.profimedia.rs

Američka teniserka Danijel Kolins plasirala se u drugo kolo Rolan Garosa, ostvarivši pobedu nad sunarodnicom Karolin Doulhajd rezultatom 2:0 (po setovima 6:3, 6:4).

Kolins, koja se nalazi na desetoj poziciji WTA liste, dominirala je tokom meča koji je trajao sat i 26 minuta. U narednom kolu, Kolins će igrati protiv srpske teniserke Olge Danilović, koja je prošle sezone savladala, pa će Srpkinja imati motiv do neba.

S druge strane, treća teniserka sveta, Amerikanka Kori Koko Gof, takođe je uspešno prošla u drugo kolo, savladavši Ruskinju Juliju Andrejevu rezultatom 6:1, 6:1 za samo 53 minuta igre. Gofova će se u narednom kolu suočiti sa Alovakinjom Tamarom Zidanšek.

Foto: www.profimedia.rs

Danijela Kolins

Pored Amerikanki, i ostale teniserke su ostvarile zapažene rezultate u prvom kolu Rolan Garosa. Ruskinje Ana Kalinskaja i Anastasija Pvaljučenkova, Kanađanka Lejla Fernandes i Bugarka Viktorija Tomova takođe su obezbedile plasman u drugo kolo, demonstrirajući visok nivo teniske veštine i upornosti.

S obzirom na ove zapažene rezultate, drugo kolo Rolan Garosa obećava uzbuđenja i neizvesnost, dok će gledaoci imati priliku da uživaju u teniskom majstorstvu koje su demonstrirale ove talentovane teniserke.

Podsetimo, najbolji teniser sveta Novak Đoković u utorak oko 20 časova izlazi na Centralni teren u Parizu, a rival će mu biti domaći predstavnik Pjer Igo Erber.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading