VELIKE REČI ZVEREVA: Evo šta je Nemac poručio Alkarazu!

Autor:

Sport

09.06.2024

20:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

''Već imaš neverovatnu karijeru, toliko toga si postigao, a imaš 21 godinu'' - ističe Zverev.

VELIKE REČI ZVEREVA: Evo šta je Nemac poručio Alkarazu!

Foto: www.profimedia.rs

Španski teniser Karlos Alkaraz ostvario je veliki uspeh osvajanjem Rolan Garosa, nakon spektakularnog finala u kojem je pobedio Aleksandra Zvereva rezultatom 3:2 u setovima (3:6, 6:2, 7:5, 1:6, 2:6). Ovom pobedom, Alkaraz je došao do treće Gren slem titule u karijeri, a prve u Parizu, i to sa svega 21 godinom. Ovo je treći Slem koji je osvojio na tri različite podloge, što ga čini izuzetno posebnim u svetu tenisa.

Nakon finala, Aleksander Zverev je uputio čestitke svom protivniku, ističući Alkarazovu neverovatnu karijeru i postignuća, iako je mlad.

- Pre svega, Karlose, čestitke na trećem Grend slemu. To je neverovatno, već imaš neverovatnu karijeru, toliko toga si postigao, a imaš 21 godinu. Zaista svaka čast. Svaka čast i tvom timu, svi vi ste neverovatni, znam vas dosta godina i stvarno radite odličan posao. Naravno, čestitke mom timu za poslednje dve nedelje, ali i dug put. Bliži smo uspehu, ne sada, ali nadam se da ćemo jednom u tome i uspeti - naveo je Nemac i nastavio:

- Hvala svima kojima omogućavaju da turnir bude ovakav kakav jeste, Ameli je jedna od najboljih direktorki turnira, znam da joj je posao težak, ali sam zahvalan za sve što radi. Hvala i publici na svemu u poslednje dve nedelje, atmosfera je bila neverovatna. Bilo je lepo igrati na ovom sjajnom turniru. Vratiću se sigurno, hvala vam - poručio je Zverev.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading