REPREZENTATIVAC NEMAČKE PRUŽIO PODRŠKU ZVEREVU: Nemac pred teškim izazovom protiv Alkaraza!

Autor:

Sport

09.06.2024

18:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kros prati nemačkog tenisera.

REPREZENTATIVAC NEMAČKE PRUŽIO PODRŠKU ZVEREVU: Nemac pred teškim izazovom protiv Alkaraza!

Foto: www.profimedia.rs

U toku je finalni okršaj Rolan Garosa između Karlosa Alkaraza i Aleksandar Zvereva. Trenutni rezultat je 2:2 pa će pobednika rešiti peti set.  Oba teniser su pokazala ogroman kvalitet i snagu. Bez sumnje, ovo je jako zanimljivo finale, a publika na Filip Šatrijeu uživa gledajući ova dva fantastična asa.

Nikada u istoriji nijedan Nemac nije osvojio Rolan Garos, a Zverev ima podršku od reprezentativca Nemačke, Tonija Krosa. Naime, sada već bivši fudbaler Real Madrida je na svom nalogu društvene mreže X poslao poruku podrške Zverevu napisavši ''hajde''. Ovaj potez pokazuje koliki je Kros profesionalac i da međusobna podrška dosta znači.

 

 

Podsetimo, ni Zverev ni Alkaraz nisu imali priliku do sada da dignu pehar u Parizu. Aleksander je igrao finale US Opena u Parizu, što mu je najveći uspeh na grend slemovima, dok je Karlitos slavio na Flešingu 2022, a prošle godine na Vimbldonu. Takođe, ishod ovog meča će odlučiti i sudbinu Novaka Đokovića i njegov plasman na ATP listi od ponedeljka.

Odsustvo Novaka Đokovića sa Rolan Garosa smanjilo je i broj srpskih navijača na tribinama "Filipa Šatrijea", koji su tokom igranja prvog reketa sveta (još uvek) bili konstantna podrška najuspešnijem u istoriji "belog sporta". Nole je operisao koleno i sada svi sa velikim nestrpljenjem iščekuju kada će se prvi reket sveta vratiti na teren.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading