ALKARAZ SE NAKON OSVAJANJA ROLAN GAROSA OBRATIO SVOJOJ PORODICI: Emotivan trenutak za Španca!

Autor:

Sport

09.06.2024

20:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki uspeh za Karlitosa.

ALKARAZ SE NAKON OSVAJANJA ROLAN GAROSA OBRATIO SVOJOJ PORODICI: Emotivan trenutak za Španca!

Foto: www.profimedia.rs

Španski teniser Karlos Alkaraz ostvario je veliki uspeh osvojivši prvu titulu na Rolan Garosu, pobedivši Aleksandra Zvereva u dramatičnom finalnom meču rezultatom 3:2 (6:3, 2:6, 5:7, 6:1, 6:2). Mladi Španac, koji ima samo 21 godinu, time je došao do treće Grend slem titule u karijeri, čime je potvrdio svoj izuzetan talenat i potencijal.

Nakon osvajanja trofeja, Alkaraz nije krio oduševljenje i iskoristio je priliku da uputi zahvale svima koji su bili uz njega tokom turnira. Prvo je čestitao protivniku na sjajnom turniru, ističući njegovu predanost i radnu etiku. 

- Čestitke Saši na sjajnom početku godine i odličnom turniru. Ovo je neverovatno, kako igraš, znam da naporno radiš, da si kroz sve što si prošao poslednjih godina, da si se zbog toga našao ovde u finalu Rolan Garosa. Siguran sam da imaš šansu da u budućnosti osvojiš barem jedan Grend slem - naveo je Alkaraz i nastavio:

- Mom timu, ovo je bilo neverovatno, poslednji mesec… Imali smo problema sa povredama, bilo je pitanje da li ću doći na Rolan Garos, ali svi su oni bili uz mene. Znam da su oni svi pomogli da postanem bolji igrač i hvala im na tome - rekao je Španac.

Potom je govorio o svojoj porodici.

- Hoću da kažem nešto i porodici, ponosan sam što je moja majka, otac, brat, što su bili tu. Znam da me često gledaju iz daljine, ali to što su ovde je lrelelo. Uvek su me vodili kući iz škole, uvek su bili tu uz mene i ovo je sada lepa prilika da im se zahvalim. Hvala svim ljudima bez kojih ovaj turnir nije moguć, svi vi ste važan deo, svaka čast Ameli, nemaš laku funkciju… Hvala svima koji učestvuju, hvala i publici koja je bila ovde, vi ste bili neverovatan deo, napravili ste sve ovo posebnim i hvala vam na tome - rekao je talentovani španski teniser - poručio je Karlos Alkaraz.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading