BIVŠI TRENER ZVEZDE SEO NA KLUBU GRČKOG VELIKANA: Godine su za njega samo broj!

Autor:

Sport

09.06.2024

18:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šakota pred novim izazovima.

BIVŠI TRENER ZVEZDE SEO NA KLUBU GRČKOG VELIKANA: Godine su za njega samo broj!

Foto: Starsport

Bivši trener Crvene zvezde Dragan Šakota

Dragan Šakota, iskusni trener koji će uskoro proslaviti 72. rođendan, nastavlja da živi svoju strast prema košarci kao novi trener AEK-a. Ova vest je potvrdila da godine za Šakotu nisu prepreka da se i dalje aktivno bavi trenerskim poslom.

Ovo nije prvi put da se Šakota vraća na klupu AEK-a. Za njega je ovo četvrti put da preuzima vođstvo nad ovim grčkim klubom. Potpisao je ugovor na jednu godinu, ali već se zna da će na kraju te sezone preuzeti ulogu sportskog direktora kluba. Njegov prethodni uspeh sa AEK-om uključuje osvajanje titule šampiona Grčke 2002. godine, kao i trijumf u FIBA Ligi šampiona 2018. godine.

Šakota ima impresivnu karijeru vođenja košarkaških klubova u Grčkoj, ali nije zanemario ni Srbiju, gde je dva puta bio trener Crvene zvezde. Sa ovim klubom je osvojio Kup Srbije 2006. godine. Pored toga, imao je čast da bude selektor reprezentacije Srbije i Crne Gore na Svetskom prvenstvu 2006. godine u Japanu.

Ova vest o Šakotinom povratku na trenersku klupu jasno pokazuje da strast prema košarci i ljubav prema poslu ne poznaju godine. Njegova posvećenost i iskustvo čine ga izuzetno vrednim članom košarkaške zajednice, a njegov povratak u AEK sigurno će privući pažnju ljubitelja košarke širom sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading