OSVOJIO LIGU ŠAMPIONA SA JUNAJTEDOM, A SADA DOLAZI U KLUB IZ REGIONA: Senzacionalan transfer na pomolu!

Autor:

Sport

09.06.2024

17:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kakva transfer bomba!

OSVOJIO LIGU ŠAMPIONA SA JUNAJTEDOM, A SADA DOLAZI U KLUB IZ REGIONA: Senzacionalan transfer na pomolu!

Foto: www.profimedia.rs

Senzacionalna vest stiže iz Severne Makedonije - legendarni Portugalski fudbaler Nani je u završnim pregovorima sa klubom Gostivar. Prema navodima tamošnjeg portala Makfudbal, Nani je veoma zadovoljan finansijskim uslovima i preostale su samo formalnosti pre finalizacije ovog potencijalno velikog transfera. Ukoliko se ovo ostvari, Nani će postati najveće ime koje je ikada igralo u Severnoj Makedoniji.

Foto: www.profimedia.rs

Nani

Nani je fudbalska ikona koja je ostavila dubok trag u svetskom fudbalu. Poznat po svojim veštinama i brzini, Nani je najviše bio prepoznatljiv kao član Mančester Junajteda, sa kojim je osvojio Ligu šampiona i ukupno 12 trofeja. Pored Mančestera, Nani je igrao za klubove poput Lacio, Sporting, Fenerbahče, Adanu i Veneciju. Takođe, bio je ključni član portugalske reprezentacije koja je trijumfovala na Evropskom prvenstvu 2016. godine.

Očekuje se da bi dolazak Nanija u Gostivar mogao da označi prekretnicu za ovaj klub, koji je prošlu sezonu završio na devetom mestu u makedonskom šampionatu. Nani bi mogao da donese veliko iskustvo i prepoznatljivost ovom klubu, kao i da privuče pažnju navijača i medija širom sveta. Ovo bi svakako bio značajan korak za razvoj fudbala u Severnoj Makedoniji.

Potencijalni dolazak Nanija u Gostivar bi bio događaj od velikog značaja za makedonski fudbal, a navijači širom sveta sa nestrpljenjem očekuju zvaničnu potvrdu ovog transfera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading