MILAN SPREMIO UGOVOR ZA JOVIĆA, ALI SE SRBIN PREDOMIŠLJA: Luka vaga između San Sira, Rusije i Bliskog Istoka!

Autor:

Sport

09.06.2024

17:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jović pred velikom odlukom.

MILAN SPREMIO UGOVOR ZA JOVIĆA, ALI SE SRBIN PREDOMIŠLJA: Luka vaga između San Sira, Rusije i Bliskog Istoka!

Foto: www.profimedia.rs

Milan je suočen sa neizvesnošću oko budućnosti srpskog napadača Luke Jovića, čije je ugovor istekao ovog leta. Iako su Rosoneri spremili novi ugovor za 26-godišnjeg centarfora, Jović je zatražio odlaganje dogovora kako bi imao jasnu sliku o svojoj ulozi u timu i sagledao sve opcije. Odluka o njegovom budućem angažmanu se očekuje tokom predstojeće nedelje.

Nedostatak jasne odluke od strane Jovića otvorio je mogućnost za druge klubove da iskažu interesovanje za njegovo angažovanje. Zenit i pojedini klubovi iz Saudijske Arabije su izrazili želju da dovedu srpskog napadača kao slobodnog igrača. Ovo interesovanje dodatno komplikuje situaciju oko Jovićevog ostanka u Milanu.

Pored neizvesnosti oko Jovića, Milan se suočava sa komplikacijama oko potencijalnog pojačanja u vidu Džošue Zirgzea iz Bolonje. Iako je postojala otkupna klauzula od 40.000.000 evra, klubovi poput Arsenala i Mančester Junajteda su takođe pokazali interesovanje za ovog holandskog napadača, otežavajući Milanu realizaciju transfera.

Neizvesnost oko Jovića, kao i problemi oko potencijalnog pojačanja, ukazuju na moguće posledice koje je Milan mogao pretrpeti zbog neodlučnosti tokom prethodne sezone. Odluka o Jovićevom angažmanu i potencijalno pojačanje u napadu postaju ključni faktori za Rosonere pred početak nove sezone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading