TAJSON OZBILJNO PRETI DŽEJKU POLU: ''Iako imamo novi datum, rezultat će biti isti bez obzira kada se borimo!''

Autor:

Sport

09.06.2024

17:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekuje spektakl.

TAJSON OZBILJNO PRETI DŽEJKU POLU: ''Iako imamo novi datum, rezultat će biti isti bez obzira kada se borimo!''

Foto: www.profimedia.rs

Borba između bivšeg neprikosnovenog svetskog šampiona u teškoj kategoriji, Majka Tajsona, i bivšeg Jutjuber-a koji se preobratio u boksera, Džejka Pola, trebalo je da se održi 2. jula. Međutim, Tajson je nedavno doživeo pogoršanje ulkusa tokom leta, zbog čega je borba odložena za 15. novembar. Tajson je postao loše tokom leta iz Majamija za Los Anđeles i potreban mu je bio medicinski tretman.

Iako je njegov tim tvrdio da se potpuno oporavio, medicinski stručnjaci su smatrali da je originalni datum previše blizu za njega. Tajson je izjavio da medicinski problemi neće uticati na njegovu pripremu za borbu.

- Iako smo morali da odložimo borbu, uskoro ću nastaviti sa treninzima - naveo je Tajson.

Ovo će biti prvi put da će se Tajson vratiti u ring od kada je remizirao sa Rojem Džounsom mlađim u revijalnoj borbi novembra 2020. godine. Tokom svoje profesionalne karijere, Tajson je pobedio u 50 od svojih 58 borbi, od kojih je 44 završio nokautom. Međutim, Tajson, koji će imati 58 godina kada dođe novi datum borbe, suočiće se sa potpuno novim izazovom kada se suoči sa Paulom, čiji trenutni skor iznosi 9-1.

Tajson je poručio da će nokautirati Pola.

- Drugi datum. Isti ishod. Nokautiraću Džejka Paula. Iako imamo novi datum, rezultat će biti isti bez obzira kada se borimo. Džejk Paul će biti nokautiran - istakao je Majk Tajson.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading