"TAKO SE NE TRETIRA NAJBOLJI NA SVETU"! Legenda tenisa GRMI na organizatore ROLAN GAROSA: VELIKA GREŠKA, moralo je drugo REŠENJE!

Autor:

Sport

06.06.2024

16:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pravo u metu.

"TAKO SE NE TRETIRA NAJBOLJI NA SVETU"! Legenda tenisa GRMI na organizatore ROLAN GAROSA: VELIKA GREŠKA, moralo je drugo REŠENJE!

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković, najbolji teniser u istoriji te igre, imao je užasan tretman na ovogodišnjem Rolan Garosu.

Srpski as, podsetimo, nakon što je savladao Lorenca Musetija, morao je da se povuče se prestižnog grend slema zbog povrede kolena. Tome je, nesumljivo, kumovala odluka organizatora da duel Srbina i Italijana počne u 22.30, što je najkasniji start nekog meča u istoriji grend slem turnira.

Takvu odluku osudio je Džon Mekinro, legendarni američki teniser i vlasnik sedam mejdžor trofeja.

Foto: Tanjug/AP

Mekinro

- Izvođenje Novaka Đokovića na teren u 22:30 časova, bez znanja o tome koliko će meč trajati, je bila velika greška organizatora. Vreme je bilo veoma loše i našli su se u teškoj situaciji. Jasno mi je da su želeli da nadoknade, ali imali su i drugo rešenje - rekao je Mekinro za fransuske novine "Figaro".

Mekinro misli da je organizacija zakazala, mečevi koji su se odlagali zbog lošeg vremena i pritisak da se  što pre odigraju najviše doprinela da dođe do povrede Novaka Đokovića.

 - Novaka je koleno mučilo nekoliko nedelja. Primoran je da ode na spavanje u sedam ujutru i da se vrati i igra dan i po kasnije. To je izazov za svakoga. Morao je da igra ponovo u pet setova, to je previše. Iako ne možemo sa sigurnošću reći da se zbog toga povredio. U svakom slučaju, tako ne bi trebalo tretirati igrača, pogotovo najboljeg na svetu - rekao je Mekinro.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading