EKSKLUZIVNO ZA REPUBLIKU! GUDELJ POSLAO ĐOKOVIĆU MOĆNE REČI OHRABRENJA: Fudbaler Srbije o brzom oporavku posle operacije kolena

Autor:

Sport

05.06.2024

15:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bogu hvala, kod mene je sve prošlo u najboljem redu. Novak je izuzetno spreman i posvećen svom sportu i zdravlju svoga tela, konstatuje Piksijev "orao".

EKSKLUZIVNO ZA REPUBLIKU! GUDELJ POSLAO ĐOKOVIĆU MOĆNE REČI OHRABRENJA: Fudbaler Srbije o brzom oporavku posle operacije kolena

Foto: Starsportphoto, Matthieu Mirville / Zuma Press / Profimedia

Novak Đoković počeo je veliku borbu, onu za zdravlje, koju će voditi van terena! Još uvek najbolji teniser sveta, danas je operisao koleno da bi što pre sanirao povredu meniskusa desne noge, koju je zadobio u osmini finala Rolan Garosa, pa je morao da preda četvrtfinale bez borbe.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Sledi mi oporavak: Novak Đoković

Nole je danas operisan u Parizu, napušta kliniku na štakama i time započinje oporavak. Preliminarne prognoze su da će treninzima moći da se vrati za tri nedelje, kao i da će uspeti da se takmiči na Olimpijskim igrama u Parizu, dok je za Vimbldon već otpisan. Da je oporavak moguć tako brzo, svedoče dva svetla primera o kojima je Republika već pisala. Američki Teniser Tejlor Fric se posle operacije kolena u Parizu 2021, dakle isto se povredio na Rolan Garosu, vratio ekspresno i igrao na Vimbldonu.

Takođe, kroz isti put je nedavno prošao i srpski fudbaler Nemanja Gudelj i već je zaigrao na vrhunskom nivou. On je 25. aprila operisan i to drugi put u samo nekoliko meseci i ne isto koleno, a već 13. maja je objavio snimak kako trči na treningu Sevilje. Oporavak je trajao manje od 20 dana! Kako je sve to preživeo, Gudelj je otkrio ekskluzivno za Republiku i poslao poruku podrške Novaku.

Republika

Foto: fss.rs

Brzo se oporavio: Nemanja Gudelj

- Ne sumnjam da će se Novak brzo oporaviti. Ipak je on jedan od najvećih profesionalaca u sportskom svetu. Pored toga što je izuzetno spreman i posvećen svom sportu i zdravlju svoga tela. Želim mu brz oporavak i povratak na teren - rekao je Gudelj, pa opisao kroz šta je on prošao:

- Bogu hvala, kod mene je sve prošlo u najboljem redu. Dve nedelje nakon operacije počeo sam da trčim, a posle tri sedmice sam počeo da treniram s timom. Tačno mesec dana kasnije sam odigrao prvu utakmicu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading