NE VADI GA IZ USTA: Očekivano! Oglasio se i najveći Novakov hejter!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

04.06.2024

07:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako mu više nije dosadno?

NE VADI GA IZ USTA: Očekivano! Oglasio se i najveći Novakov hejter!

Foto: Tanjug/AP, youtube/printscreen

Najbolji teniser planete Novak Đoković odigrao je epski meč u osmini finala Rolan Garosa protiv 27. tenisera sveta, Argentinca Fransisca Serundola. Iako se povredio u drugom setu, Nole je uspeo da se vrati iz gotovo bezizlazne situacije, gubeći 2:1 u meču i 4:2 u četvrtom setu. Ipak, neverovatnom borbom i upornošću, uspeo je da pobedi u pet setova sa rezultatom 3:2 (6:1, 5:7, 3:6, 7:5, 6:3).

Tokom meča veliki problem Đokoviću je predstavljala povreda kolena, zbog koje su mnogi zabrinuti i da li će Novak uspeti da se oporavi do četvrtfinalnog meča protiv Norvežanina Kaspera Ruda.

Reakcije na Novakov trijumf nisu izostale, a jedan od najpoznatijih hejtera Novaka Đokovića, Ben Rotenberg, dao je svoj komentar na ovaj meč:

- Nikada ne predpostavljam da će Novak izgubiti meč u pet setova, sve dok ne izgubi meč loptu koja bi završila u autu, ili u mreži.

 

 

Čini se da se i ovoga puta Rotenberg prerano ponadao da će Novak biti eliminisan već u osmini finala Rolan Garosa.

Ono što sve Novakove navijače, ali i ljubitelj tenisa mnogo više brine, jeste činjenica da je Đoković tokom meča protiv Argentinca imao veliki problem sa povredom kolena, a po okončanju meča protiv Serundola, najbolji svetski teniser je izjavio:

- Poslednjih nedelja sam imao malo problema sa komforom, ali to nije uticalo na igru, igrao sam i sve je bilo okej do danas. Kasan finiš, nije pomogao spavanju i bioritmu. Osetio sam se dobro ulazeći u meč, odigrao sam dobar prvi set, a u 3. gemu drugog seta sam se okliznuo, to je uticalo na koleno i počeo sam da osećam bol i tražio sam fizija i medicinski tajmaut. Uspelo je da se sredi, ali me je uzdrmalo, dva seta nisam hteo da igram duge poene, nisam se osećao dobro da trčim, nisam znao da li da nastavim, dobio sam lekove i posle tri seta sam tražio još, to je bila maksimalna doza, 35-40 minuta je dejstvo, tada se poboljšalo, osetio sam manje limita u pokretu. Peti sat je bio bez bola. Efekti lekova neće dugo trajati, tako da ćemo obaviti testove i skener sutra, sa doktorom posle meča. Ima pozitivnih vesti, ali i briga. Videćemo sutra.

Da podsetimo, Đoković se u borbi za polufinale sastaje sa Norvežaninom Kasperom Rudom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Milovan

05.06.2024 05:13

Ovaj rotenberg je nacista