SLAVNI GLUMAC SE DIVI NOVAKU! Đoković je GOAT: "Mentalna mašina"!

Autor:

Sport

03.06.2024

22:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oduševljen prikazanim Srbina u osmini finala Rolan Garosa.

SLAVNI GLUMAC SE DIVI NOVAKU! Đoković je GOAT: "Mentalna mašina"!

Foto: Tanjug/Ricardo B. Brazziell/Austin American-Statesman via AP, Profimedia

Veliki broj holivudskih glumaca bodri Novaka na njegovim mečevima, a jedan od najvećih navijača Đokovića je i Metju Mekonahi!

Slavni holivudski glumac nije krio oduševljenje nakon što je Novak Đoković još jednom pokazao svoju izuzetnu mentalnu snagu na terenu Rolan Garosa. Srpski as je odigrao drugi uzastopni meč u pet setova, protiv Franciska Serundola, suočavajući se sa velikim izazovima i povredom, ali je uspeo da pronađe nadljudsku snagu i preokrene meč u svoju korist.

 

 

Mekonahi je inače bio gost u Novakovoj loži na tribinama US Opena, gde je podržavao srpskog tenisera, a sada je odlučio da podeli svoje oduševljenje Novakovim izdanjem na Centralnom terenu "Filipa Šatrijea".

Na svom profilu, glumac je objavio fotografiju iz lože sa US Opena, ističući Novakovu izuzetnu mentalnu snagu i nazvavši ga "GOAT" - najvećim svih vremena.

Novakov podvig u Bulonjskoj šumi još jednom je potvrdio njegov status kao izuzetnog sportiste sa neverovatnom mentalnom snagom. Mnogi su bili zapanjeni njegovom sposobnošću da se izbori sa izazovima, čak i kada je bio suočen sa povredom. Njegova izuzetna fizička i mentalna pripremljenost su ga dovele do pobede, ostavljajući publiku i ljubitelje tenisa u potpunom oduševljenju.

Neverovatan uspeh najboljeg u istoriji na terenu Rolan Garosa nije samo još jedna sportska pobeda, već i inspiracija mnogima širom sveta. Njegova upornost, istrajnost i sposobnost da se izdigne iz izazovnih situacija čine ga najvećim svih vremena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading