NOVAKOVE REČI LEDILE SU KRV U ŽILAMA: Đoković znao da može da mu STRADA KOLENO, ali nije hteo da ispadne kukavica i slabić

Autor:

Sport

04.06.2024

14:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni Španac otkrio kako je Nole znao šta ga čeka i da mu se ne piše dobro.

NOVAKOVE REČI LEDILE SU KRV U ŽILAMA: Đoković znao da može da mu STRADA KOLENO, ali nije hteo da ispadne kukavica i slabić

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković povredio je koleno u meču osmine finala Rolan Garosa i to u trećem gemu drugog seta, ali je ipak uspeo da nekako privede duel kraju i da pobedi Franciska Serundola sa 3:2 (6:1, 5:7, 3:6, 7:5, 6:3). Sada Nole i njegovi navijači strepe da li će on uopšte moći da igra četvrtfinale protiv Norvežanina Kaspera Ruda, što bi bila repriza prošlogodišnjeg finala u kojem je došao do 23. grend slema.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Stradalo mu koleno: Novak Đoković

Međutim, ono što je prepričao Aleks Koreča, proslavljeni španski teniser, ledi krv u žilama. Naime, on tvrdi da je Novak znao šta ga čeka, da može da se povredi i ugrozi nastavak sezone, pa i karijeru, ali da je izašao i igrao protiv Argentinca jer nije želeo da pomisle da je kukavica i slabić.

- Moram da vam kažem nešto što niko ne zna. Ovo je tajna. Novak je bio na terenu pre meča i tokom zagrevanja video da nešto nije u redu. Prošetao je i pogledao šljaku. Odigao je nekoliko poena i bilo mu je jasno da nešto ne valja. Rekao je da je teren klizav. Pitao sam organizatore i oni su rekli da se uslovi menjaju, da nekada treba dodati malo šljake... Ali, Novak se stalno klizao. Morao je da se prilagodi. Znamo da je Novak najjači momak na turu - rekao je Koreča.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Đoković i Koreča

Da je poslušao sebe i da se povukao Novak sigurno ne bi osvojio Rolan Garos, ali bi imao veće šanse na Vimbldonu i Olimpijskim igrama. Sada, kada je povređen, možda ostane bez titule u Parizu, bilo da se povuče kako mu je savetovao Nikola Pilić, ili bude poražen od Ruda, ali i bude u problemu za grend slem na travi i na Igrama, takođe u Parizu, na šljaci, koje su na programu od 26. jula do 11. avgusta.

- Meni se čini da Novak neće nastaviti turnir. On je pametan, verujem da će se pitati da li ima smisla izlaziti na teren protiv sedmog tenisera sveta ako nisi dovoljno spreman. To ne ide tako. Đoković nije imao ovakve povrede, uvek je bio fizički izvanredno spreman, ali ta kolena su 20 godina u profesionalnom tenisu, a on ima 37 godina. Pa jedini je ostao od "velike četvorke", povrede i godine su slomile Rafaela Nadala, Endija Marija i Rodžera Federera - rekao je Pilić za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading