O ČEMU SE OVDE RADI? Đoković osvaja ZLATNU OLIMPIJSKU MEDALJU, ali ne u tenisu! Šokantna očekivanja Novakovih kolega!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

03.06.2024

06:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedino proznanje do kojeg još uvek nije stigao, mogl obi već ovog leta da se nađe na grudima najboljeg tenisera sveta.

O ČEMU SE OVDE RADI? Đoković osvaja ZLATNU OLIMPIJSKU MEDALJU, ali ne u tenisu! Šokantna očekivanja Novakovih kolega!

Foto: Instagram.com/djokernole

Ovogodišnji Rolan Garos polako ulazi u samu završnicu. Borbe su sve neizvesnije, a ono što svakako može da raduje sve ljubitelje "belog sporta" u Srbiji, jeste činjenica da Novak Đoković sigurnim korakom korača ka odbrani trofeja.

Nakon trijumfa u maratosnkom duelu protiv Italijana Lorenca Musetija rezultatom 3:2 (7:5, 6:7, 2:6, 6:3, 6:0), a uoči duela protiv Argentinca Franciska Serundola, najbolji teniser planete je snimljen kako se druži sa starijom ekipom u Bulonjskoj šumi, gde je odigrao partiju boćanja.

S obzirom da se predstojećeg leta održavaju i Olimpisjke igre u Parizu, što je svakako i najznačajniji sportski događaj u 2024. godini, "Tennischannel" se malo našalio i u anketi među teniserkama i teniserima stigao do zanimljivih odgovora na pitanje u kom bi sportu teniseri mogli da stignu do zlatne medalje na predstojećoj svetskoj sportskoj smotri, a da to nije u pitanju sam tenis.

Novak Đoković, trenutno najbolji teniser sveta, izazvao je smeh među svojim kolegama teniserima kada su ih pitali u kom sportu bi mogao osvojiti zlatnu medalju na Olimpijskim igrama. Kako su se šalili, većina je izabrala gimnastiku, zbog Novakove izuzetne fleksibilnosti.

Kasper Rud je u obrazloženju navedenog, za Novaka izjavio:

- Novak, fleksibilan je.

Teniseri poput Endija Mareja, Janika Sinera, Andreja Rubljova, kao i mlada ruska teniserka Mira Andrejeva, složili su se, a izjava beloruske teniserke Arine Sabaljenko izazvala je smeh svih.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tennis (@tennischannel)

 

Novak Đoković se trenutno sprema za Olimpijske igre u Parizu, ali pre toga ima izazov na Rolan Garosu gde će se boriti protiv Argentinca Fransiska Serundola u osmini finala. Međutim, njegove kolege teniseri su razgovarali o tome u kojim sportovima bi Novak mogao osvojiti zlatnu medalju na Olimpijadi. Endi Marej i Danil Medvedev su izrazili mišljenje da bi Novak mogao biti uspešan čak i u skoku s motkom, dok su se teniseri i teniserke zabavljali birajući sportove poput mačevanja, stonog tenisa i boksa u kojima bi Novak mogao osvojiti zlato.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading