POZAMAŠNA SUMA JE U PITANJU! Evo šta je sve Novak Đoković ZARADIO plasmanom u četvrtfinale Rolan Garosa!

Autor:

Sport

03.06.2024

21:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najuspešniji u istoriji "belog sporta" nastavlja bitku za novi pehar u Bulonjskoj šumi.

POZAMAŠNA SUMA JE U PITANJU! Evo šta je sve Novak Đoković ZARADIO plasmanom u četvrtfinale Rolan Garosa!

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković je ponovo oduševio teniski svet svojom neverovatnom pobedom nad Argentincem Franciskom Serundolom, koja ga je odvela direktno u četvrtfinale Rolan Garosa.

Ovaj meč je bio prava epska bitka, a najbolji igrač na ATP listi je pokazao izuzetnu mentalnu snagu i upornost, što je postalo njegov zaštitni znak tokom karijere.

Nakon što je već pokazao svoju sposobnost preokreta u meču protiv Lorenca Musetija, Đoković je još jednom demonstrirao svoju izuzetnu borbenost i spremnost da se izbori sa teškim situacijama na terenu. Iako je priznao da nije znao kako je uspeo da pobedi, Nole je definitivno pokazao da poseduje neverovatnu volju za pobedom.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Ovim trijumfom, Đoković je zaradio impresivnih 415.000 evra, što jasno pokazuje koliko je velika nagrada u pitanju kada je reč o Grend slem turnirima. Takođe, ovom pobedom je odbranio 400 od 2000 osvojenih bodova prošle godine, čime je nastavio da grabi ka odbrani trofeja, koja mu obezbeđuje prvo mesto na ATP listi, ukoliko Janik Siner ne stigne do finala.

Međutim, Nole je nažalost zaradio i povredu kolena u ovom meču, koja ga je sputala da ostvari ubedljiviji trijumf i ostavila zebnju kod njegovih navijača, uoči finiša takmičenja u Bulonjskoj šumi.

Podsetimo, kao što smo već pisali, treba napomenuti da se i mladi teniser iz Italije nada plasmanu u meč za pehar, kako bi prvi put u karijeri zauzeo prvu poziciju na ATP listi.

Novak Đoković je još jednom pokazao zašto je jedan od najvećih tenisera svih vremena, a njegova borba na Rolan Garosu definitivno će ostati upamćena kao jedan od vrhunaca ovog turnira.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Milovan

04.06.2024 14:03

Gluposti pišete nisu njemu prioritet pare nego istorija