NOVAK BLISTA POSLE MARATONA I POBEDE! Evo šta je PORUČIO neverovatnom Serundolu!

Autor:

Sport

03.06.2024

21:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đoković prošao među osam najboljih u Parizu.

NOVAK BLISTA POSLE MARATONA I POBEDE! Evo šta je PORUČIO neverovatnom Serundolu!

Foto: Tanjug/AP

Ponovo je Novak Đoković prošao kroz pakao, kao i u meču sa Lorencom Musetijem, te je morao da provede četiri sata i 37 minuta protiv Franciska Serundola na terenu, kako bi prošao u četvrtfinale Rolan Garosa.

Pitanje da li bi srpski as uopšte toliko igrao, naročito zbog ubedljivih 6:1 u prvom setu, da u drugom nije povredio koleno, što mu je dodatno otežalo da stigne do cilja.

Ipak, najbolji teniser sveta i vodeći na ATP listi nije krio sreću trijumfom nad žilavim Argentincem, koji se predstavio u lepom svetlu pariškoj publici:

Republika

Foto: www.profimedia.rs

 

- Imao sam isto pitanje od Koreče pre dve noći. Veliko hvala moram da vam kažem, kao i u prethodnom meču i sada, pobeda je vaša - obratio se Novak Đoković navijačima, pa nastavio:

- U prethodnom meču gubio sam 1:2 i tada u četvrtom setu dali ste mi energiju, dali ste mi neverovatnu podršku i još jednom večeras, potpuno isto. Par poena sam bio udaljen od poraza u ovom duelu. Moram da odam priznanje Francisku za ono što je prikazao i kako je odigrao ovaj meč, zaslužuje potpuno aplauze. Ne znam kako sam pobedio - rekao je Đoković po završetku duela.

Njegov naredni rival u borbi za polufinale biće bolji iz duela Kasper Rud (Norveška) - Tejlor Fric (SAD).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading