OLGA NAPADA ČETVRTFINALE! Poznata satnica meča protiv Vondroušove na Rolan Garosu!

Autor:

Sport

01.06.2024

20:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi izazov za Danilovićevu.

OLGA NAPADA ČETVRTFINALE! Poznata satnica meča protiv Vondroušove na Rolan Garosu!

Foto: www.profimedia.rs

Srpska teniserka Olga Danilović ima zakazan naredni meč na Rolan Garosu protiv Markete Vondroušove. Ovaj meč je postavljen kao prvi na programu za nedelju, sa početkom od 11 časova na stadionu „Suzan Lenglen“. Ovaj raspored će omogućiti Olgi da igra bez prekidanja čak i ako padne kiša, što je dobra vest s obzirom na to da je kiša poslednjih dana pravila probleme kako teniserima, tako i organizatorima ovog prestižnog turnira.

Srpkinja je prošla kroz kvalifikacije i uspela da se plasira u četvrti krug, što je za sada njen najbolji rezultat na grend slemovima. Tokom turnira, Olga je pokazala izuzetnu mentalnu snagu, pobedivši Martinu Trevizan, Danijel Kolins i Donu Vekić u mečevima u kojima se suočavala sa zaostatkom. Posebno je zanimljivo što je žreb u četvrtom kolu ponovo spojio sa Top 10 teniserkom, što govori o izazovima sa kojima se Olga susreće na ovom turniru.

Duel sa Marketom Vondroušovom predstavljaće najveći izazov za Olgu Danilović na ovogodišnjem Rolan Garosu. Vondroušova je veoma iskusna teniserka sa velikim uspesima u karijeri, što će zahtevati od Olge da pokaže svoje najbolje teniske veštine i mentalnu snagu kako bi se izborila sa ovom vrhunskom protivnicom. S obzirom na Olgin uspon kroz turnir do sada, biće izuzetno zanimljivo videti kako će se nositi sa ovim izazovom.

Olga Danilović će imati priliku da pokaže svoj talenat i veštine u nedeljnom meču na Rolan Garosu. Njen uspon kroz kvalifikacije i dosadašnji nastup na turniru ukazuju na to da je sposobna da se nosi sa izazovima i da ostvari značajan uspeh. S obzirom na raspored i izazovnu protivnicu, ovaj meč će svakako biti jedan od najzanimljivijih za srpsku teniserku na ovogodišnjem turniru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading