AJDEEEEEE! ISCRPLJENI NOLE emotivno PROSLAVIO trijumf! Pao u ZAGRLJAJ i izgovorio dobro poznat POKLIČ! (VIDEO)

Autor:

Sport

02.06.2024

10:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đoković pobedio Musetija posle skoro pet sati igre na Rolan Garosu.

AJDEEEEEE! ISCRPLJENI NOLE emotivno PROSLAVIO trijumf! Pao u ZAGRLJAJ i izgovorio dobro poznat POKLIČ! (VIDEO)

Foto: Profimedia

Posle napornog meča koji je trajao do kasnih jutarnjih sati, Novak Đoković uspeo je da se plasira u osminu finala Rolan Garosa trijumfom na Lorencom Musetijem - 3:2 u setovima, nakon četiri i po sata tenisa. Ova istorijska pobeda nije samo još jedan trijumf za srpskog asa, već je postavila nove rekorde i obeležila nezaboravan trenutak u svetu tenisa.

Meč između Novaka Đokovića i njegovog protivnika trajao je do neverovatnih 3:08 ujutru, što je učinilo ovaj meč najkasnijim završetkom u istoriji Rolan Garosa. Publika je bila svedok izuzetno napetog duela koji je krunisan trijumfom srpskog asa.

Ovom pobedom, Novak Đoković je izjednačio rekord Rodžera Federera sa 369 pobeda na grend slem turnirima, što je impresivno dostignuće. Takođe, postavio je i lični rekord sa 95 pobeda na jednom grend slemu, što ga svrstava među najuspešnije tenisere u istoriji.

Nakon osvajanja pobede, Novak Đoković je proslavio svoj trijumf sa mnogo emocija. Pustio je urlik koji je odjeknuo terenom, a potom okačio sliku vuka na svoj Instagram profil, simbolizujući svoju borbenost i žestinu. U svlačionici je naleteo na članove svog tima Borisa Bošnjakovića i Gebharda Fila Griča, sa kojima se radovao, pokazujući koliko mu je stalo do podrške i zajedništva uz sada već čuveni poklič "Ajdeeee".

 

 


Ovaj gest Novaka Đokovića pokazuje koliko je posvećenost i podrška njegovih timskih saradnika važna za njega, te koliko mu znače emocije koje dele sa njima.

Novak Đoković je još jednom pokazao svoju izuzetnu sportsku veštinu, ali i emotivnu stranu koja ga čini omiljenim među navijačima. Njegova pobeda na Rolan Garosu ostaće upamćena kao jedan od najuzbudljivijih trenutaka u svetu tenisa.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading