ZVEREV SE JEDVA PROVUKAO! Holanđanin namučio četvrtog nosioca!

Autor:

Sport

01.06.2024

19:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spektakularan meč u Parizu.

ZVEREV SE JEDVA PROVUKAO! Holanđanin namučio četvrtog nosioca!

Foto: Tanjug/AP

Aleksander Zverev

Nemački teniser Aleksandar Zverev uspeo je da se plasira u četvrto kolo Rolan Garosa nakon što je u pet setova savladao Talona Grikspora. Meč je trajao neverovatnih četiri sata i deset minuta, a Zverev je trijumfovao rezultatom 3:6, 6:4, 6:2, 4:6 i 7:6 (10:3). Ovaj meč je definitivno bio jedan od najuzbudljivijih na ovogodišnjem turniru do sada.

Grikspor je sjajno otvorio meč u prestonici Francuske, osvojivši prvi set uz veoma sigurnu igru. Imao je čak i priliku da duplira svoju prednost tokom četvrtog gema, ali nije uspeo da je iskoristi. Zverev je uspeo da preokrene tok meča osvajanjem drugog i trećeg seta, ali je Grikspor uspeo da izbori peti set.

U petom setu, Holanđanin Grikspor je imao dva brejka viška i činilo se da je pobeda na dohvat ruke. Međutim, Zverev je pokazao izuzetnu mentalnu i fizičku snagu, igrajući sve agresivnije kako je set odmicao. Uspeo je da nadoknadi zaostatak i da odvede meč u odlučujući taj-brejk.


Taj-brejk je doneo veliku neizvesnost, ali je Zverev uspeo da pokaže izuzetnu smirenost i koncentraciju. Na kraju je iskoristio drugu meč loptu i ostvario pobedu u ovom epskom duelu.

Ovaj meč definitivno će ostati upamćen po svojoj dramatičnosti i neizvesnosti, a Zverev je pokazao izuzetnu borbenost i mentalnu snagu u ovoj velikoj pobedi na Rolan Garosu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading