EMOTIVNE REČI NADALA NA OPROŠTAJU OD ROLAN GAROSA! Evo šta je PORUČIO teniskom svetu "kralj šljake"!

Autor:

Sport

27.05.2024

19:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španac eliminisan u prvom kolu drugog Grend slema.

EMOTIVNE REČI NADALA NA OPROŠTAJU OD ROLAN GAROSA! Evo šta je PORUČIO teniskom svetu "kralj šljake"!

Foto: Tanjug/AP

Španski teniser Rafael Nadal

Španski teniser Rafael Nadal doživeo je neočekivan poraz već u prvom kolu Rolan Garosa, Grend slema koji je osvajao rekordnih 14 puta.

- Želim najpre da se zahvalim na ovoj fantastičnoj podršci. Teško mi je da pričam u ovom trenutku pred vama, jer ovo bi mogao da bude moj poslednji put da igram ovde. Nisam potpuno siguran u to, jer možda i jeste poslednji... Ali, neću to da kažem. Prosto, ne mogu da potvrdim. Ono što me je posebno obradovalo, to je što je publika bila sjajna cele nedelje. Bio je ovo poseban trenutak za mene, da osetim ljubav ljudi na mestu koji najviše volim - počeo je Nadal izlaganje pred pariškom publikom.

Nadal se emotivno obratio publici, pre svega ističući izvanrednu igru svog protivnika Nemca Aleksandera Zvereva, koji je zasluženo pobedio.

Foto: Tanjug/AP

Rafael Nadal

- Moram da čestitam Saši na sjajnom meču, na zasluženoj pobedi. Stvarno ti želim sve najbolje u nastavku turnira. Teško je bilo igrati protiv tebe ovoga puta - rekao je Nadal u svom obraćanju.

Nadal je takođe izrazio neizvesnost u pogledu svoje budućnosti na Rolan Garosu, ističući da postoji veliki procenat šansi da se neće vratiti na naredni turnir, ali da trenutno ne može da potvrdi tu odluku. Izrazio je želju da se vrati na taj teren za Olimpijske igre, ističući da je imao divno iskustvo na tom turniru tokom godina.

- Teško je reći šta me čeka u budućnosti. Veliki je procenat šansi da se neću vratiti na naredni Rolan Garos, ali ne mogu da potvrdim. Uživao sam ovde, mnogo bolje osećam loptu nego pre dva meseca i... Mislim, možda za dva meseca kažem "dosta je", ali to ne osećam sada! Još imam pred sebom neke ciljeve, hoću da se vratim ovde, na ovaj teren, za Olimpijske igre. Neke divne stvari sam uradio ovde, to ni kao dete nisam mogao da zamislim, stvarno nisam mogao ni da sanjam. Bio je to jedan divan proces, puno je divnih uspomena, svaka godina je bila, naravno, drugačija... ali, ovde je sve specijalno, svi koji ovde rade i iza scene, pa bih da se zahvalim i njima, ali i svima prisutnima, i mojoj porodici, ali i svima koji su mi pomagali u raznim segmentima mog života. Osećaj koji se ima ovde je nezaboravan. Hvala vam od srca -  dodao je Rafa, zahvaljujući se svima koji su mu pomagali i podržavali ga tokom karijere.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading