NOVAK ODVEO JELENU U LUKSUZNI RESTORAN DA JE POČASTI, A TAMO GA ČEKAO KOLEGA: Evo kako Đoković provodi slobodno vreme u Parizu (FOTO)

Autor:

Sport

01.06.2024

15:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sa oproštajnog meča Karabatića na večeru.

NOVAK ODVEO JELENU U LUKSUZNI RESTORAN DA JE POČASTI, A TAMO GA ČEKAO KOLEGA: Evo kako Đoković provodi slobodno vreme u Parizu (FOTO)

Foto: www.profimedia.rs

Novak i Jelena Đoković

Uživanje posle pobede
Nakon pobede nad Robertom Karbaljesom Baenom, Novak Đoković je odlučio da proslavi sa suprugom Jelenom u luksuznom pariskom restoranu "Sijera". Francuski mediji su nazvali ovaj izlet "gurmanskim begom", a šef restorana Mehdi Abdelhedi potvrdio je posetu slavnog tenisera.

Susret sa Vavrinkom
Dok je uživao u restoranu, Đoković je sreo i švajcarskog tenisera Stanislasa Vavrinku, čoveka koji mu je naneo najbolniji poraz u karijeri 2015. godine u finalu Rolan Garosa. Ipak, u ukupnim pobedama apsolutno dominira Đoković koji ima pozitivan skor 27-6 u odnosu na Švajcarca. Abdelhedi je otkrio da su dvojica tenisera kratko porazgovarali o tenisu, pružajući fanovima uvid u njihov susret.

Obilazak sportskih događaja

Pored odlaska na otmenu večeru, Novak je prisustvovao i rukometnoj utakmici PSŽ-a i Eksa, gde je domaćin osvojio titulu, a Nikola Karabatić otišao u penziju. Ova poseta pokazuje Đokovićevu širinu interesovanja za različite sportove i podršku drugim sportistima.

Naredni meč
Iako je uživao u slobodnom vremenu, Đoković mora da ostane usredsređen na naredni meč trećeg kola Rolan Garosa protiv Lorenca Musetija, koji je zakazan za subotu nakon 20.15 časova. Sve oči ljubitelja tenisa biće uprte ka ovom meču, gde će Novak pokušati da nastavi sa odličnim izvedbama u Parizu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading