ORGANIZATORI ODLUČILI! Evo kada Novak igra svoj meč protiv Španca! NAVIJAČI ODUŠEVLJENI!

Autor:

Sport

29.05.2024

18:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski as bori se za 3. kolo Rolan Garosa.

ORGANIZATORI ODLUČILI! Evo kada Novak igra svoj meč protiv Španca! NAVIJAČI ODUŠEVLJENI!

Foto: www.profimedia.rs

Raspored za četvrtak na Rolan Garosu je objavljen, a Novak Đoković će igrati svoj drugi međusobni duel protiv Roberta Karbaljes Baene treći po redu na glavnom terenu.

Mečevi na stadionu „Filip Šatrije“ počinju u 12 sati, a prvi će na teren izaći Japanka Učijima i Arina Sabalenka, dok će posle njih dve nastupiti Ukrajinka Elina Svitolina i Francuskinja Dajane Peri.

Đokovićev meč neće početi pre 15 sati, što će navijačima pružiti dovoljno vremena da se pripreme i stignu na stadion kako bi podržali najboljeg srpskog tenisera.

Robert Karbaljes Baena će biti Novakov protivnik u drugoj rundi, a ovo će biti njihov prvi međusobni susret na turniru u Parizu.

Foto: Tanjug/AP

Karbaljes Baena i Novak Đoković na US Openu

Nema sumnje da će Španac sigurno želeti da pruži jak otpor Đokoviću, ali će srpski teniser pokušati da nastavi svoj sjajan početak turnira i ostvari još jednu ubedljivu pobedu. S obzirom na to da branilac titule tradicionalno dobro igra na ovom takmičenju, mnogi očekuju da će uspeti da odbrani titulu, uprkos nešto lošijim rezultatima u poslednje vreme.

Poslednji meč dana na stadionu „Filip Šatrije“ zakazan je za 20:15, a u tom duelu će se sastati Francuz Gael Monfis i Italijan Lorenco Muzeti. Očekuje se da će ova borba u večernjim satima biti prava poslastica za ljubitelje tenisa, budući da će se sastati dva vrhunska takmičara koji su poznati po svojoj borbenosti i atraktivnoj igri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading