OLGA DANILOVIĆ SPREMNA ZA NOVU SENZACIJU! Sledeći protivnik na Rolan Garosu: ŠAMPIONKA VIMBLDONA!

Autor:

Sport

31.05.2024

17:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kakav meč danas za srpsku teniserku...

OLGA DANILOVIĆ SPREMNA ZA NOVU SENZACIJU! Sledeći protivnik na Rolan Garosu: ŠAMPIONKA VIMBLDONA!

Foto: www.profimedia.rs

Olga Danilović se nakon senzacionalnog preokreta plasirala u osminu finala Rolan Garosa.

Najbolja srpska teniserka u fantastičnom meču savladala je Donu Vekić iz Hrvatske sa 2:1 (0:6, 7:5, 7:6) i ostvarila najveći uspeh u karijeri na Grend slemovima. Danilovićeva nikada nije prošla dalje trećeg kola i pobedom protiv 40. igračice sveta danas, pomerila je granicu od prošle godine kada je stigla upravo dotle.

Bio je to istinski teniski spektakl koji je trajao duže od tri sata. Olga je u prvom setu deklasirana za 27 minuta sa 6:0, ali je u nastavku pružila atomski tenis i u meč uključila poslednji delić svoje snage.

Tako je zakazala duel u osmini finala, a sada je poznato i s kim će tamo odmeriti snage. I neće biti nimalo lako.

Republika

Foto: pROFIMEDIA

Olga Danilović

To će biti Čehinja Marketa Vondrušova, šampionka Vimbldona i šesta teniserka sveta. Ona je u petak savladala Francuskinju Hlo Pake sa 6:1, 6:3 i biće velik, ali nadamo se ne i prevelik zalogaj za Olgu. Meč se igra u nedelju, ali termin još uvek nije poznat.

Podsetimo, nakon završetka meča protiv Hrvatice preplavile su je emocije

- Suze koje sam pustila na kraju, bile su suze olakšanja i radosti. Igrale smo tri sata i osam minuta. Taj nivo stresa tako dugo, ne znam ni je li to zdravo, sve je izašlo iz mene. Bio je to trenutak u kojem kažem sebi: "Zaslužila si ovo". Borila sam se za svaki udarac, ponosna sam bila na sebe i želela sam da upijem taj trenutak, i da uživam, jer posle meča protiv Kolins nisam imala vremena da uživam.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading