LOŠE VESTI ZA NOVAKA! Najteži rival prošao dalje!

Autor:

Sport

30.05.2024

17:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemački teniser ubedljiv.

LOŠE VESTI ZA NOVAKA! Najteži rival prošao dalje!

Foto: Tanjug/AP

Aleksander Zverev i Novak Đoković

Nemački teniser Aleksandar Zverev ostvario je ubedljivu pobedu protiv Davida Gofana u drugom kolu Rolan Garosa, trijumfujući sa 7:6 (7), 6:2, 6:2. Iako je meč trajao dva sata i 22 minuta, Zverev je dominirao tokom većeg dela susreta, opravdavajući ulogu favorita.

Prvi set je doneo određenu dozu neizvesnosti, posebno tokom taj-brejka, kada je Gofan poveo mini brejkom. Međutim, Zverev je uspeo da preokrene situaciju i osvoji prvi set, što mu je kasnije donelo dodatno samopouzdanje za nastavak meča.

Zverev je pokazao svoju dominaciju već na početku drugog seta, osvajanjem brejka, što je uticalo na samopouzdanje i igru obe tenisere. U trećem setu, Zverev je sigurno priveo meč kraju, oduzimajući servis protivniku i osiguravajući plasman u narednu rundu turnira. Nemac je najteži potencijalni rival Novaka Đokovića u polufinalu i aktuelni šampion turnira u Rimu, a protivnik u trećem kolu biće mu bolji iz okršaja Lućana Darderija i Talona Grikspora.

Aleksandar Zverev je još jednom demonstrirao svoju snagu i talenat, te se sa nestrpljenjem očekuje njegov naredni meč na Rolan Garosu.

Ranije tokom dana, pored Danila Medvedeva koji je izbacio Miomira Kecmanovića, u treću rundu su prošli i i Grigor Dimitrov, Sebastijan Korda i Mateo Arnaldi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading