ALKARAZ SE MUČIO NA ROLAN GAROSU, PA CITIRAO ĐOKOVIĆA: Evo šta je rekao Španac

Autor:

Sport

30.05.2024

07:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španac nešto teže do treće runde.

ALKARAZ SE MUČIO NA ROLAN GAROSU, PA CITIRAO ĐOKOVIĆA: Evo šta je rekao Španac

Foto: Tanjug/AP

Karlos Alkaraz i Novak Đoković

Alkaraz se mučio protiv kvalifikanta

Španski teniser Karlos Alkaraz priredio je blago iznenađenje u drugom kolu Rolan Garosa, provodeći više od tri sata na terenu i gubeći čak i set protiv anonimusa Jespera de Jonga. Tokom konferencije za medije posle samog susreta, Španac je istakao nedostatak energije kao ključni faktor u meču, citirajući reči Novaka Đokovića o teškoći održavanja visokog nivoa energije tokom Grend slem turnira.

- Ne bih rekao da sam bio rasejan, ali bilo mi je teško da se vratim u meč, koštalo me je set ili set i po. Đoković je to već rekao, da je na kraju nemoguće da budemo od prve do poslednje lopte bez lošeg trenutka, bez uspona i padova - izjavio je Alkaraz na konferenciji za novinare posle meča i dodao:

Mislim da to nije ometanje, već nedostatak energije. Postoje trenuci na Grend slemu kada je malo teže imati stanje visoke energije, tako da je to ono što morate da promenite.

Novi izazovi u trećoj rundi

Nakon izazovnog meča, Alkaraz se okreće sledećem izazovu - trećem kolu gde će se suočiti sa Sebastijanom Kordom ili Kvon Son-Vuom. Sa pažnjom javnosti fokusiranom na njegovu izvedbu, Alkaraz će imati priliku da pokaže svoju snagu i izdržljivost u narednom meču na Rolan Garosu. Podsetimo, njegov potecijalni duel sa Novakom i veliki derbi moguć je tek u polufinalu u Francuskoj, pod uslovom, naravno, da obojica dotle stignu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading