PROTIV NJEGA JE NOVAK ZAPOČEO DOMINACIJU: Francuz slao poljupce Đokoviću posle pobede na Rolan Garosu (VIDEO)

Autor:

Sport

30.05.2024

07:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Imaju veliko međusobno poštovanje.

PROTIV NJEGA JE NOVAK ZAPOČEO DOMINACIJU: Francuz slao poljupce Đokoviću posle pobede na Rolan Garosu (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Žo Vilfred Conga i Novak Đoković

Novak Đoković u borbi za odbranu titule na Rolan Garosu

Danas Novak Đoković nastavlja svoj pohod ka odbrani titule na Rolan Garosu, gde ga u meču drugog kola očekuje susret sa starim znancem, Špancem Robertom Karbaljesom Baenom. Meč je zakazan za 15:00, a ovo će biti prilika da Đoković pokaže svoje umeće na šljaci i iskupi se još jednom za blede partije protiv protivnika koji mu je već bio rival na grend slem turnirima.

Zanimljiva scena sa starijim rivalom


Nakon pobede u prvom kolu nad Francuzom Pjer Igom Erberom, Novak je bio deo jedne zanimljive scene. Tokom intervjua za Amazon Prajm, razgovor je vodio njegov stari rival Žo Vilfred Conga, teniser koji je ostao upamćen kao značajan deo Novakove karijere budući da je upravo protiv njega Đoković osvojio svoj prvi grend slem u finalu Australijan opena 2008. Njih dvojica su se srdačno pozdravili, a posebno je privukla pažnju jedna scena kada je Conga za dobrodošlicu čak dva puta slao Đokoviću poljupce. Novak je uz veliki osmeh oduševljenja uzvratio gest, što je pokazalo koliko kolege teniseri imaju poštovanja prema najvećem ikada, ali i on prema njima.

 

Novi izazov na šljaci

Podsetimo, Đokovićev meč drugog kola na Rolan Garosu protiv Roberta Karbaljes Baene neće početi pre 15 sati danas. Iako je Novak Đoković već dva puta pobedio Španca na grend slem turnirima, ovo će biti prvi put da se njih dvojica sretnu na šljaci. Baena će imati priliku da pruži mnogo veći otpor na ovoj podlozi, što će svakako biti zanimljivo za sve ljubitelje tenisa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading