CICIPAS NEMA DILEMU! Novak je prvi FAVORIT u Parizu, samo OVI IGRAČI mogu da ga UGROZE!

Autor:

Sport

28.05.2024

19:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grčki teniser igraće u drugom kolu protiv Nemca Danijela Altmajera.

CICIPAS NEMA DILEMU! Novak je prvi FAVORIT u Parizu, samo OVI IGRAČI mogu da ga UGROZE!

Foto: Tanjug/AP

Grčki teniser Stefanos Cicipas ne želi da otpiše Novaka Đokovića, kao kandidata za titulu na Rolan Garosu, uprkos tome što prvi reket sveta od početka sezone ne pruža ni približne partije kao u prethodnoj.

Prvi igrač sveta je došao u Pariz nakon što u prvoj polovini 2024. godine nije osvojio nijednu titulu.

- Nema favorita koji se mnogo izdvaja. Možda samo Novak Đoković, jer je ovde više puta pobeđivao. Iako nema u ovoj godini odlične rezultate, kao što nas je navikao kada je pobeđivao gotovo svake sedmice, ja ga i dalje smatram favoritom - rekao je Stefanos Cicipas.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Stefanos Cicipas i Novak Đoković

Pored Đokovića izdvojio je još dvojicu mladih tenisera kao favorite: Španca Alkaraza i Italijana Janika Sinera, osvajača Australijan opena.

- Jasno je da je Karlos Alkaraz uvek među favoritima, kao i Janik Siner. Njih dvojica mogu da igraju dobro na svim podlogama, a imaju sve što je neophodno za pobeđivanje na šljaci - dodao je grčki teniser.

Nakon što je u prvom kolu u tri seta bio bolji od Martona Fučoviča iz Mađarske, u drugoj rundi trenutno devetog igrača ATP liste u čeka Danijel Altmajer iz Nemačke.

Nemac je na premijeri eliminisao posle maratonskog okršaja srpskog tenisera Lasla Đerea rezultatom 3:2.

Titulu u Bulonjskoj šumi brani Novak Đoković koji je u potonjem finalu savladao Kaspera Ruda iz Norveške s maksimalnih 3:0.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading