OGLASIO SE ĐOKOVIĆ PO PRVI PUT IZ RIMA: Noletova izjava raduje!

Autor:

Sport

08.05.2024

16:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Cilj je da odemo što dalje"

OGLASIO SE ĐOKOVIĆ PO PRVI PUT IZ RIMA: Noletova izjava raduje!

Foto: Profimedia

Novak Đoković optimističan pred Masters u Rimu

Prvi teniser sveta Novak Đoković izrazio je optimizam pred učešće na Mastersu u Rimu, ističući da je zadovoljan svojim treninzima i da očekuje dobar nastup na turniru koji je njegova poslednja priprema pred Rolan Garos.

- Na dobrom sam putu da budem u vrhunskoj formi na Rolan Garosu. Odradio sam dobar blok treninga, nadam se da ću ovde igrati bolje nego u Monte Karlu. Cilj je da odemo što dalje, istakao je Đoković na konferenciji za medije u Rimu.

Intenzitet takmičenja kao ključni faktor

Republika

Foto: Profimedia

Novak Đoković

Đoković je takođe naglasio da treninzi sa sparing partnerima nisu isto što i igranje protiv najboljih igrača sveta te da je povratak ritma i intenziteta takmičenja ključan za uspeh na nadolazećim turnirima.


- Zadovoljan sam kako je proteklo poslednjih 14 dana, imajući u vidu niz Rolan Garosa, Vimbldona i Olimpijskih igara, što je za mene važan blok. Ali trening sa sparing partnerima nije isto što i igranje protiv najboljih igrača sveta. Moramo da povratimo ritam i intenzitet takmičenja, istakao je Đoković.

Očekivanja od turnira u Rimu

Đoković je izrazio očekivanja od turnira u Rimu, gde je kao slobodan u prvom kolu, a u drugom će igrati protiv pobednika meča Roman Safiuljin - Korentan Mute. Podsetimo, Nole je prvi nosilac u Rimu, a svetske kladionice daju mu najveće šanse za osvajanje pehara, sa kvotom od tri, što je prilično neuobičajeno za turnire iz serije 1.000.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading