KO ĆE BITI NOVI RIMSKI IMPERATOR?! Kladionice su rekle svoje!

Autor: M. M.

Sport

08.05.2024

13:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak preskače prvo kolo, dok će u drugom igrati protiv boljeg iz meča Romana Safjulina i kvalifikanta.

KO ĆE BITI NOVI RIMSKI IMPERATOR?! Kladionice su rekle svoje!

Foto: Instagram.com/internazionalibnlditalia/printscreen

Jedan od najvećih svetskih teniskih turnira iz serije 1.000, Masters u Rimu, privukao je pažnju ljubitelja tenisa širom sveta. Dominacija Novaka Đokovića na ovom turniru, gde je do sada osvojio čak šest trofeja i igrao čak 12 finala, svrstava ga listu najvećih kandidata za novi trofej. 

Poslednji trijumf ostvario je 2022. godine, što ga čini jednim od najuspešnijih tenisera u istoriji ovog takmičenja. S obzirom na činjenicu da se turnir u Rimu održava neposredno pre Rolan Garosa, mnogi smatraju da je ovo idealna prilika za Đokovića da se uigra i pripremi za drugi grend slem sezone.


Uprkos tome, postoje određena sumnjičavost oko Novakove forme, s obzirom na to da nije igrao od Monte Karla. Međutim, povrede Janika Sinera i Karlosa Alkaraza mogu mu olakšati put do finala, budući da su obojica odustala od učešća na turniru. Svetske kladionice daju mu najveće šanse za osvajanje pehara, sa kvotom od tri, što je prilično neuobičajeno za turnire iz serije 1.000.

Interesantno je da bukmejkeri vide Stefana Cicipasa kao potencijalnog pobednika, sa kvotom 12, nakon njegovog nedavnog trijumfa u Monte Karlu. Takođe, Aleksandar Zverev takođe ima kvotu 12. Kasper Rud, branilac trofeja, ima kvotu 13, dok je kvota na Danila Medvedeva i Rafaela Nadala 15. Andrej Rubljov, nedavni pobednik u Madridu, ima kvotu 17. 

Pored Novaka Đokovića, na turniru će se takmičiti i drugi srpski teniseri, poput Miomira Kecmanovića, Hamada Međedovića i Dušana Lajovića. 

Novak preskače prvo kolo, dok će u drugom igrati protiv boljeg iz meča Romana Safjulina i kvalifikanta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading