SKANDAL U RIMU: Novaku "zabijaju klipove u točkove" - organizator sve čini kako bi Srbina sprečio da stigne do trofeja!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

04.05.2024

15:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zakulisne radnje turnira u italijanskoj prestonici već su počele.

SKANDAL U RIMU: Novaku "zabijaju klipove u točkove" - organizator sve čini kako bi Srbina sprečio da stigne do trofeja!

Foto: www.profimedia.rs

Masters turnir u Rimu na programu je od 6. do 19. maja, a već sada je potpuno jasno da teniseri neće imati podjednaki tretman od strane organizatora.

Nakon povlačenja sa turnira u Madridu zbog problema sa kukom, drugi teniser sveta, Janik Siner, dobio je posebnu pažnju od organizatora Mastersa u Rimu. Njegov meč drugog kola biće zakazan za subotu, omogućavajući mu dodatan dan odmora u odnosu na Novaka Đokovića, čiji deo žreba počinje u sredu. Ovo je izazvalo dosta pažnje i spekulacija u teniskom svetu.

Masters u Rimu, koji se igra od 6. do 19. maja, predstavlja značajan trenutak u karijeri Novaka Đokovića. Njegova dominacija na ovom turniru privlači pažnju javnosti i postavlja visoke standarde za ostale takmičare. Iako će imati manje vremena za odmor u odnosu na Sinera, očekuje se da će Novak pokazati svoju izuzetnu kondiciju i spremnost za borbu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Biće povlašćen na domaćem terenu - Janik Siner

 

Treba podsetiti da je Novak Đoković do sada osvajao šest puta prestižni turnir na Apeninima i svakako će pokušati ove godine da se okiti i sedmom titulom čime bi se približio Rafaelu Nadalu koji se deset puta radovao u Rimu.

Da podsetimo, prethodne godine u Rimu je trijumfovao Danil Medvedev koji je rezultatom 2:0 (7:5, 7:5) savladao Holgera Runea koji je u četvrtfinalu bio bolji od Novaka, savladavši ga u tri seta rezultatom 2:6, 6:4, 2:6.

Kada je reč o predstojećem turniru treba napomenuti da najbolji teniser planete Novak Đoković drži još dva rekorda Mastersa u Rimu. On je zajedno sa Rafaelom Nadalom čak 12 puta bio učesnik završne borbe za trofej, a istovremeno je odigrao i najviše mečeva u italijanskoj prestonici, čak 78.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading