SEDAM TITULA JE PLOD KVALITETNOG RADA U KONTINUITETU: Dragan Džajić čestitao Crvenoj zvezdi na novom šampionskom peharu!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

04.05.2024

15:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čestitke klubu sa Marakane stižu i od čelnika krovne organizacije srpskog fudbala.

SEDAM TITULA JE PLOD KVALITETNOG RADA U KONTINUITETU: Dragan Džajić čestitao Crvenoj zvezdi na novom šampionskom peharu!

Foto: fss.rs

Fudbalski klub Crvena zvezda je i ove sezone nastavio sa svojom impresivnom dominacijom u domaćem prvenstvu, osvojivši sedmu uzastopnu titulu prvaka Srbije. Ovaj izvanredan uspeh naišao je na pohvale širom fudbalske javnosti, a komentar na ovu dominaciju dao je i legendarni fudbaler Crvene zvezde i predsednik Fudbalskog saveza Srbije, Dragan Džajić.

Prvi čovek srpske kuće fuudbala je istakao da je osvajanje sedme uzastopne titule prvak države izuzetan uspeh koji zaslužuje duboko poštovanje:

- Veliki je uspeh i za svako poštovanje biti prvak države sedam puta u nizu. To je plod kvalitetnog rada u kontinuitetu. Negde je žica pogođena čim se titule osvajaju u seriji. Uvek se na kraju sabira rezultat, bez obzira da li su u njemu učestvovali mlađi ili stariji igrači - istakao je Dragan Džajić u razgovoru za "Sportski žurnal".

Osim toga, Džajić je istakao da je ovo dostignuće važno ne samo za sam klub, već i za srpski fudbal u celini, te da bi trebalo da bude podsticaj i motivacija za ostale klubove da podignu svoje standarde i konkurentnost.

Foto: Starsport

Sedema u nizu titula je već osvojena

 

Da podsetimo, Crvena zvezda je trijumfom nad ekipom TSC-a iz Bačke Topole rezultatom 2:1, četiri kola pre kraja aktuelne sezone stigla do nedostižnih 14 bodova prednosti u odnosu na Večitog rivala Partizana. Puleni trenera Vladana Milojevića su tako stigli do 35. pehara u istoriji kluba.

Osvajanje sedme uzastopne titule prvaka Srbije predstavlja istorijski uspeh za Crvenu zvezdu, koji će ostati upamćen kao jedan od najvećih momenata u istoriji ovog renomiranog fudbalskog kluba. Nema sumnje da će ova dominacija ostaviti dubok trag u srpskom fudbalu i da će biti inspiracija za nove generacije fudbalera da teže ka vrhunskim rezultatima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading