ĐOKOVIĆ SE POJAVIO NAKON RASKIDA SARADNJE SA IVANIŠEVIĆEM: Nole trenira pod nadzorom OVE osobe okružen decom! (VIDEO)

Autor:

Sport

27.03.2024

16:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sprema se za nove izazove.

ĐOKOVIĆ SE POJAVIO NAKON RASKIDA SARADNJE SA IVANIŠEVIĆEM: Nole trenira pod nadzorom OVE osobe okružen decom! (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Najbolji teniser planete Novak Đoković jutros je objavio da je prekinuo saradnju sa  Goranom Ivaniševićem posle pet godina.

Pravo niotkuda, srpski teniser oglasio se na društvenoj mreži Instagram kako bi potvrdio vest koja je šokirala sve pratioce.

Najuspešniji teniser u istoriji "belog sporta" trenutno je u Beogradu, ali je najpre boravio na Kopaoniku, gde je vreme provodio skijajući se, da bi se potom vratio u srpsku prestonicu kako bi se pripremio za Masters u Monte Karlu, koji se održava od šestog do 14. aprila.

A tamo je juče odradio trening na Košutnjaku pod nadzorom dva čoveka - kuma Miljana Amanovića i Nenada Zimonjića. Takođe, jutros se pojavio na istom mestu, a njegovo pripremanje za nastavak sezone sa velikom pažnjom je ispratio ogroman broj dece pored terena.

S obzirom na to da sada glavno pitanje postaje ko će naslediti Ivaniševića i da je jedino sa Zimonjićem Novak viđen nakon što je prekinuo saradnju sa Hrvatom, postavlja se pitanje da li to znači da će upravo Ziki biti novi Novakov trener...?

Podsetimo, Noleta sada čekaju izazovi na šljaci. Najpre Monte Karlo, pa Rolan Garos, a zatim i Olimpijske igre u Parizu, gde Đoković želi da osvoji jedini trofej koji mu nedostaje u bogatoj kolekciji - zlato sa najvećeg sportskog planetarnog događaja, a ko će mu tada davati vetar u leđa, pokazaće bliska budućnost...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading