ZIMONJIĆ NOVI ĐOKOVIĆEV TRENER!? Da li je Novak OVIM nagovestio Ivaniševićevog NASLEDNIKA!?

Autor:

Sport

27.03.2024

10:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gde ima dima, ima i vatre.

ZIMONJIĆ NOVI ĐOKOVIĆEV TRENER!? Da li je Novak OVIM nagovestio Ivaniševićevog NASLEDNIKA!?

Foto: Starsport

Nenad Zimonić i Novak Đoković

Najbolji teniser planete Novak Đoković prekinuo je saradnju sa Goranom Ivaniševićem posle pet godina.

Pravo niotkuda, srpski teniser oglasio se na društvenoj mreži Instagram kako bi potvrdio vest koja je šokirala sve pratioce.

Sada glavno pitanje postaje - ko će naslediti Ivaniševića?

- Goran i ja smo pre nekoliko dana odlučili da prekinemo saradnju - stoji u objavi u kojoj je Đoković potvrdio da kreće potraga za novim trenerom.

S obzirom na to da je Novak tek nakon nekoliko dana ozvaničio raskid, jedna osoba postaje glavni kandidat za novog trenera - Nenad Zimonjić, a evo i zašto.

Republika

Foto: ATA Images

Nenad Zimonjić na Košutnjaku

Najuspešniji teniser u istoriji "belog sporta" najpre je boravio na Kopaoniku, gde je vreme provodio skijajući se, da bi se potom vratio u srpsku prestonicu kako bi se pripremio Masters u Monte Karlu, koji se održava od šestog do 14. aprila.

A tamo je juče odradio trening na Košutnjaku pod nadzorom dva čoveka - kuma Miljana Amanovića i upravo pomenutog Nenada Zimonjića. S obzirom na to da je jedino sa njim viđen nakon što je prekinuo saradnju sa Hrvatom, postavlja se pitanje da li to znači da će upravo Ziki biti novi Novakov trener...

Republika

Foto: ATA Images

Đoković i Zimonjić na Košutnjaku

Podsetimo, Noleta sada čekaju izazovi na šljaci. Najpre Monte Karlo, pa Rolan Garos, a zatim i Olimpijske igre u Parizu, gde Đoković želi da osvoji jedini trofej koji mu nedostaje u bogatoj kolekciji - zlato sa najvećeg sportskog planetarnog događaja, a ko će mu tada davati vetar u leđa, pokazaće bliska budućnost...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading