OGLASIO SE I BEKER POVODOM NOLETOVOG SLUČAJA: Evo šta je bivši Đokovićev trener rekao o raskidu saradnje sa Ivaniševićem!

Autor:

Sport

27.03.2024

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Imao je samo reči hvale za njih dvojicu.

OGLASIO SE I BEKER POVODOM NOLETOVOG SLUČAJA: Evo šta je bivši Đokovićev trener rekao o raskidu saradnje sa Ivaniševićem!

Foto: Tanjug/AP

Najbolji teniser planete Novak Đoković prekinuo je saradnju sa Goranom Ivaniševićem posle pet godina.

Pravo niotkuda, srpski teniser oglasio se na Instagramu kako bi potvrdio vest koja je šokirala sve pratioce.

Svoju reakciju na tu informaciju objavio je i nekadašnji Novakov trener, Boris Beker, sa kim su mu se putevi razišli 2016. godine.

Ekstremno uspešno partnerstvo! Gorane, svaka čast! - napisao je Beker i dodao:

Goran je uradio sjajan posao sa Đokovićem - kratko je rekao Nemac.

Podsetimo, ovako se Novak oprostio od dugogodišnjeg kolege.

Jasno se sećam trenutka kada sam pozvao Gorana da bude deo mog tima. Bilo je to davne 2018. godine, i Marijan i ja smo želeli da unesemo inovacije i magiju serviranja u naš dvojac. U stvari, ne samo da smo doneli servis, već i mnogo smeha, zabave, broj 1 na rang listi na kraju godine, obaranja rekorda i još 12 Grend slemova (i nekoliko finala) od tada. Jesam li spomenuo i malo drame? Goran i ja smo pre nekoliko dana odlučili da prekinemo saradnju. Naša hemija na terenu imala je uspona i padova, ali naše prijateljstvo je uvek bilo čvrsto. U stvari, ponosan sam što mogu da kažem (nisam siguran da on jeste) da osim što smo zajedno osvajali turnire, imali smo i sporednu bitku u "Parkiziju" koja je trajala... mnogo godina. I – taj turnir za nas nikada ne prestaje. Šefinjo, hvala na svemu prijatelju. Volim te - napisao je Novak na svom profilu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading