NOVAK OTKRIO ŠTA GA ISPUNJAVA! Samo jedan DETALJ za njega NEMA CENU!

Autor:

Sport

02.02.2024

11:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji svetski teniser uživa u danima provedenim sa porodicom.

NOVAK OTKRIO ŠTA GA ISPUNJAVA! Samo jedan DETALJ za njega NEMA CENU!

Foto: Starsport

Novak i Stefan Đoković

Posle učešća na Australijan openu, prvi reket ATP liste Novak Đoković "puni baterije" za nastavak sezone.

Kako je najavio po završetku takmičenja u Melburnu, Nole neće igrati turnire tokom februara, dok se njegov povratak na teren očekuje početkom marta na Mastersu u Indijan Velsu.

Ranije tokom slobodnog vremena, srpski as je često govorio da pati što nije stalno pored svoje dece Stefana i Tare, kao i da žrtva koju podnosi je velika.

Foto: Starsport

Stefan i Novak Đoković

Novak je mnogo toga uradio u životu, postao je najbolji teniser svih vremena, ali ništa od toga za Đokovića nije ono najvažnije. 

Nedavno je najbolji svih vremena govorio o predivnom osećaju koji ima u životu.

- Veliko je zadovoljstvo što sam u mogučnosti da igrač tenis sa sinom! Sam taj osećaj da moj sin voli i da hoće da se bavi sportom kojem sam posveti život je divan. Kada smo zajedno na terenu, nema boljeg osećaja za mena na celomm svetu - rekao je Novak.

Lepo kaže stara poslovica da "krv nije voda", Stefan ima talenat, a Đoković senior je mnogo puta istakao da ga neće forsirati i da je samo njegova odluka da li će se baviti "belim sportom" ili će se odlučiti za nešto drugo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading