SLAVNI AS SUMNJA U NOVAKA! Oštre reči Francuza o Đokoviću!

Autor:

Sport

31.01.2024

17:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser sveta nije odbranio titulu na Australijan openu.

SLAVNI AS SUMNJA U NOVAKA! Oštre reči Francuza o Đokoviću!

Foto: Tanjug/AP

Bivši francuski teniser Arno Klemon naglašava da je posle Australijan opena mnogima jasno da je dominacija Novaka Đokovića "belim sportom" manja nego što se očekivalo.

Klemon je najbolji "renking" imao 2001. godine kada je bio 10. na ATP listi, dok je u karijeri, u singlu, osvojio samo četiri turnira. Međutim, može da se pohvali da je u dublu sa Mikaelom Lodrom uzeo Vimbldon 2007. 

- Uvek smo se pitali ko može da pobedi Đokovića na tvrdoj podlozi i travi. Tamo ga je jedan igrač upravo tri puta pobedio na tvrdoj podlozi. Vizija koju imamo o Đokoviću je malo dovedena u pitanje. Prvi put smo u Melburnu rekli sebi da ipak izgleda malo starije od svojih godina (36 godina) - rekao je Klemon za francuski "Lekip" i dodao: 

Republika

Foto: www.profimedia.rs

 

- Jasno je da dva ili tri momka momka mogu da mu stanu na put na grend slem turnirima. Zato što su u stanju da ga zadrže u važnim trenucima. Naravno, Đoković je sposoban da ispravi stvari. Ali, ako gledamo  stanje sa kraja 2023. i početka 2024. Siner ga je pobedio u mečevima koji su zaista važni, bilo u Dejvis kupu ili u Melburnu. Sada kada ga je pobedio u formatu od pet setova, zna da može ponovo - istakao je Klemon.

Kada su u pitanju Grend slemovi, Arno je najbolji rezultat ostvario upravo u Melburnu 2001. godine kada je izgubio finale. Na Rolan garosu nije dobacio više od 4. kola, dok je na Vimbldonu i US Open zaustavljan u četvrtfinalima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading