JAVIO SE ĐOKOVIĆEV VELIKI KRITIČAR! "Novače, zašto si to URADIO"!

Autor:

Sport

01.02.2024

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedva je dočekao priliku da priča protiv srpskog asa.

JAVIO SE ĐOKOVIĆEV VELIKI KRITIČAR! "Novače, zašto si to URADIO"!

Foto: Tanjug/AP, youtube.com/printscreen, profimedia

Među dežurnim kritičarima Novaka Đokovića, posle svakog neuspeha prvog reketa sveta, nalazi se i Endi Rodik.

Legendarni američki teniser oglasio se zbog poraza Srbina u polufinalu Australijan opena i eliminacije od Italijana Janika Sinera rezultatom 1:3.

Međutim, nekoliko dana po završetku takmičenja u Melburnu pojavila se informacija da je Nole bio bolestan uoči meča sa Italijanom, o čemu još nije stigla zvanična potvrda, pa su slavni "bombarder" i poznati teniski novinar Džon Verthajm pokušali da odgovore na ovo pitanje u jednom podkastu.

Foto: Tanjug/AP

Endi Rodik

- Ne treba mu sigurno naše mišljenje o njegovom rasporedu, ali završiti tako kasno sezonu - igrajući Dejvis kup - i pojavivši se tako rano u Australiji, što nikada nije pre uradio, da je bio dve-tri nedelje pre Australijan opena... Ne znam, da li se možda preispituje zbog toga? Ja nisam pobedio 10 puta kao on, ali da jesam - ne bih uradio jednu stvar drugačije od prethodnih puta, jeo bih čak i istu hranu - rekao je Endi Rodik.

Verthajm je napomenuo da je to možda zbog "promene menadžera", jer je sada sa njim u timu Amerikanac Mark Maden.

- Bilo je čudno videti Novaka da traži energiju za polufinale. U prva dva seta je to tražio, nije bilo prave motivacije, energije, uvek nađe nekog da se svađa s njim i to bude njegovo oruđe... Ali, svi smo bili tu, u takvoj situaciji - doduše Novak manje od nas jer radimo podkaste iz garaže - njegova snaga da se motiviše je supermoć. Možda se nekome to ne sviđa što se svađa, ali ne možemo da osporimo rezultate. Vidite sada neke mečeve kada traži motivaciju, kao protiv Medvedeva kad je na Ju-Es openu publika navijala za njega, to je bilo čudno,  pa je izgubio, a sada i ovaj meč sa Sinerom u kome je tražio motivaciju za nešto što je postalo teško za njega - istakao je Rodik.

Novak Đoković je najavio da tokom februara neće izlaziti na teren, dok će njegov naredni turnir, prema procenama, biti Masters u Indijan Velsu koji se održava početkom marta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Vuk07

01.02.2024 14:18

Sastali se ovi lešinari da pričaju o nečemu što svi teniseri sanjaju. Da ostvare što jedino Novaku pošlo za rukom.