ŽREB NEMILOSRDAN PREMA KECMANOVIĆU! Srbin dobio TEŠKOG rivala! Igraće protiv legendarnog tenisera!

Autor:

Sport

10.06.2023

22:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser ima negativan skor u međusobnim duelima.

ŽREB NEMILOSRDAN PREMA KECMANOVIĆU! Srbin dobio TEŠKOG rivala! Igraće protiv legendarnog tenisera!

Foto: Tanjug/AP

Miomir Kecmanović

ATP turnir u Hertogenbošu počinje naredne nedelje i igra se za nagradni fond od 673.630 evra.

Žreb je bio nemilosrdan prema Miomiru Kecmanoviću. Srpski as će na startu igrati protiv Miloša Raonića iz Kanade, kome će to biti prvi meč još od jula 2021. godine.

Kanađanin crnogorskog porekla se dugo oporavljao od povrede lista, šuškalo se da je odlučio da se oproba u biznisu i digao ruke od "belog sporta", međutim, odlučio je da se vrati velikoj ljubavi.

Treba reći da je Raonić prethodnih godina imao mnogo problema. Mučio se u karijere prethodne decenije, imao je tri operacije: kuka, zgloba na ruci i stopala.

Odavno je zbog duge pauze izgubio ranking na ATP listi, ali ne sme da se zaboravi da je bio nekada treći teniser sveta i finalista Vimbldona.

Sa druge strane, Kecmanović je 37. na svetu, postavljen je za petog nosioca u Den Bošu, a u karijeri je imao priliku da dva puta igra protiv Raonića, međutim, nema pobedu u međusobnim okršajima.

Foto: Tanjug/AP

Miloš Raonić

Što se tiče ostalih srpskih tenisera, u Holandiji igra i Laslo Đere, koji će se sastati sa igračem iz kvalifikacija, dok su najveći favoriti za osvajanje titule: Rus Danil Medvedev, Italijan Janik Siner, Hrvat Borna Ćorić i Australijanac Aleks de Minor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading