REAL ĆE DOŽIVETI "KLETVU KARDAŠIJANA"?! Kim posetila Madrid, a njena deca žele NJEGA ZA "OCA"! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

24.08.2024

19:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je poseta Kim Kardašijan bila ispunjena osmesima i fotografijama, navijači Reala strahuju.

REAL ĆE DOŽIVETI "KLETVU KARDAŠIJANA"?! Kim posetila Madrid, a njena deca žele NJEGA ZA "OCA"! (FOTO GALERIJA)

Foto: printscreen/instagram

Kim Kardašijan u Madridu

Kim Kardašijan nedavno je posetila Madrid, gde je posetila trening centar Real Madrida sa svojim sinom Seintom. Pored brojnih poznatih fudbalera koje je tamo srela, posebno se istakao susret sa Džudom Belingemom, koji je potpisao autogram na dresu za njenog sina. Belingem je takođe lice brenda donjeg veša Skims, kojeg je osnovala Kim Kardašijan.

Iako je poseta Kim Kardašijan bila ispunjena osmesima i fotografijama, navijači Reala strahuju od "Kardašijanove kletve" koja je prošle godine pogodila Arsenal nakon njene posete. Nadaju se da kletva neće pogoditi njihovu ekipu pred meč protiv Valjadolida.

Kim Kardašijan nedavno je otkrila da njena deca pokušavaju da je spoje sa sportskom zvezdom. Njen sin Seint posebno želi da je vidi sa košarkašem ili fudbalerom, praveći spiskove i pokušavajući da je spoje sa nekim sportistom, iako ona trenutno nije zainteresovana za to.

Kim Kardašijan je ranije bila u vezi sa nekoliko sportskih zvezda, uključujući NBA igrača Krisa Humfrisa, kao i NFL zvezde Redžija Buša i Majlsa Ostina. Sa druge strane, Džud Belingem je u vezi sa holandskim modelom Laurom Selijom Valk.


Ovim susretom u Madridu, Kim Kardašijan je još jednom privukla pažnju javnosti svojim prisustvom u sportskom svetu, dok navijači Reala ostaju u nadi da će izbeći "Kardašijanovu kletvu" u narednom meču.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading