ŠOKANTNO: Ne, nije greška - odbio je ponudu vrednu MILIJARDU EVRA!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

13.08.2024

06:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očigledno nije baš sve u novcu.

ŠOKANTNO: Ne, nije greška - odbio je ponudu vrednu MILIJARDU EVRA!

Foto: Tanjug/AP

Luka Modrić i Vinisijus Žunior

Real Madrid i Vinisijus Žunior su nedavno odbili izuzetno primamljivu ponudu Al Ahlija iz Saudijske Arabije.

Naime, klub iz Saudijske Arabije je ponudio Brazilcu više od milijardu evra za petogodišnji ugovor, uz dodatnu sumu koja bi premašivala stotine miliona evra za transfer igrača. Ovo bi bio višestruko najveći transfer u istoriji fudbala, ali nije bio dovoljan da privuče ni klub ni fudbalera.

Ponuda Al Ahlija iz Saudijske Arabije za Vinisijusa Žuniora izazvala je šok i nevericu u fudbalskom svetu. Suma od preko milijardu evra za petogodišnji ugovor predstavlja rekordnu ponudu koja bi promenila dosadašnje standarde transfera igrača.

Saudijci su videli Vinisijusa kao potencijalno zaštitno lice Svetskog prvenstva 2034. godine, čiji će domaćini biti. Ova ambiciozna vizija dodatno je naglasila koliko su Al Ahli i saudijski fudbal bili spremni da ulože u ovaj transfer.

Foto: Tanjug/AP

Rekao je NE arapskim milionima - Vinisijus Žunior

 

Iako je ponuda bila izuzetno primamljiva, Real Madrid i Vinisijus Žunior su odlučili da je odbiju. Razlozi za odbijanje nisu detaljno navedeni, ali je jasno da postoji snažna posvećenost od strane igrača i kluba njihovoj sadašnjoj saradnji.

Odluka Reala i Vinisijusa da odbiju ovu rekordnu ponudu ima značajan uticaj na fudbalski svet, pokazujući da postoje vrednosti i lojalnost koje prevazilaze čak i neverovatne finansijske ponude.

Real Madrid i Vinisijus Žunior su svojom odlukom pokazali da postoje stvari koje su važnije od novca i basnoslovnog bogatstva, čime su privukli pažnju fudbalske javnosti i istakli se kao primer sportskog integriteta u današnjem fudbalu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading