ANA OŠTRO O PRELJUBI S ORLOVIMA: Drugarice su mi smestile AFERU!

Autor:

Sport

14.12.2022

21:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Afera u taboru "orlova" bila je, nagađalo se, jedan od uzroka loše atmosfere u timu Srbije i ispadanju već u grupi na Mundijalu, porazima od Brazila (2:0) i Švajcarske (3:2), te remijem s Kamerunom (3:3).

ANA OŠTRO O PRELJUBI S ORLOVIMA: Drugarice su mi smestile AFERU!

Foto: Instagram.com/Printscreen

U preljubu su, tada se pisalo, bili navodno uključeni supruga golmana Srbije Predraga Rajkovića Ana i još dvojica reprezentativaca, a najčešće su se spominjala imena Dušana Vlahovića i Nemanje Gudelja.

Špic Juventusa je tada sve demantovao, a sada se oglasila i lepša polovina rezervnog čuvara mreže Srbije, mada je ona dolaskom u Dohu i slikama s mužem već ranije poručila šta ima da kaže na tu temu. Sada je otkrila ko sve stoji iza čaršijskih priča.

- Ovu tvrđavu je nemoguće srušiti. Veoma sam razočarana što je priča krenula od žena koje sam smatrala bliskim, a zapravo su me naučile da mi pored takvih prijateljica neprijatelji nisu potrebni. Instant prijateljstva su vrlo loši životni potezi i sigurno ih neću ponoviti. Ako ništa drugo, one nisu uspele, a ja sam lekciju dobro naučila. Većina će reći i misliti da je to prikrivanje loših rezultata i traženje žrtvenog jarca, ali, nažalost, ljudima se uspeh ne prašta i mislim da neke osobe nemaju granicu u izmišljanju i zlobi prema drugim ljudima. Sada me ti isti mole da ćutim i zaboravim sve, ali moj karakter to ne dozvoljava - rekla je Rajkovićeva za Stori, mada nije direktno imenovala "prijateljice".

Ana je dodala da su Predrag i ona dobili veliku podršku bliskih ljudi, ali i onih koje ne poznaju.

- Većina ljudi nam je slala poruke podrške jer niko normalan ne može da poveruje u lažnu priču za koju ne postoji ni jedan jedini dokaz! Gradili smo naš odnos poverenjem i ljubavlju godinama - dodala je Rajkovićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading