SRBI BI DA BUDU HRVATI: Likovanje na NACIONALNOJ TELEVIZIJI!

Autor:

Sport

12.12.2022

13:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reči koje niko nije očekivao!

SRBI BI DA BUDU HRVATI: Likovanje na NACIONALNOJ TELEVIZIJI!

Foto: Tanjug/AP

Fudbalska reprezentacija Hrvatske ponovo je stigla do polufinala Svetskog prvenstva u Kataru.

Hrvati su odigrali odličan šampionat, a u borbi za drugo uzastopno finale igraće protiv Argentine (utorak, 20.00).

Euforija kod naših suseda je ogromna, pa je tako Tomislav Stipić, hrvatski trener i stručni konsultant HRT-a, na njihovoj nacionalnoj televiziji otvoreno likovao i istakao da bi Srbi, ali i svi iz okruženja, voleli da budu kao Hrvati.

- Kad ovako pratim strane medije, Hrvatska je na putu da izgradi kultni status u fudbalu, što nijedna ekipa ne poseduje. Bez skandala, sa pozitivom, energijom, najboljim navijačima - to je Made in Croatia. To nam daje pobedu u poslednjim trenucima. Svi naši susedi, da li su to Mađari, Slovenci, Bosanci, Srbi ili Crnogorci, svi bi poželeli da budu Hrvati jer se mi time ponosimo i gledaju prema nama i dive nam se - rekao je Tomislav Stipić.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Fudbalska reprezentacija Hrvatske

Na ovaj način Stipić je iskoristio priliku da još jednom "pecne" sve u našoj zemlji.

Podsetimo, Hrvatska je do polufinala Svetskog prvenstva stigla tako što je grupnu fazu završila kao druga, iza Maroka, a ispred Belgije i Kanade, u osmini finala savladali su Japan posle penala, a na isti način eliminisali su i Brazil.

Sada će imati priliku da se i drugi put uzastopno nađu u finalu Svetskog prvenstva pošto su i na Mundijalu 2018. godine u Rusiji igrali za titulu i izgubili od Francuske rezultatom 4:2.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading