VRAĆA SE NA VELIKA VRATA: Zbog provokativnih fotografija izbačena je iz ekipe - na radost muškaraca okrenula se novom biznisu! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

31.10.2022

11:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Smatraju je najatraktivnijom fudbalerkom na svetu.

VRAĆA SE NA VELIKA VRATA: Zbog provokativnih fotografija izbačena je iz ekipe - na radost muškaraca okrenula se novom biznisu! (FOTO GALERIJA)

Foto: Instagram.com/ madelene_wright

Engleska fudbalerka Medlin Vrajt smatra se najatraktivnijom igračicom kada je ovaj sport u pitanju.

Dvadesetčetvorogodišnja igračica nastupala je za ekipu Čarltona, ali je usled objavljivanja svojih provokativnih fotografija, dobila otkaz u ovom engleskom klubu, ali je navedenu situaciju vrlo brzo iskoristila kako bi se posvetila novom biznisu.

Na zadovoljstvo muške populacije, odlučila je da svoje provokativne fotografije i video klipove unovči na popularnoj stranici za odrasle, "OnlyFans".

 

Kako je sama istakla, ona trenutno zarađuje neverovatnih 600.000 dolara na godišnjem nivou, a o svom novom poslu je izjavila:

- Ne mogu lagati, ovaj posao mi je u potpunosti promenio život. Sada mogu da putujem svetom i uživam u luksuznim destinacijama i stvarima. Kao rezultat onoga što se dogodilo, otvorila su se mnoga vrata u različitim industrijama. Tražena sam od strane mnogih brendova koji žele da ih promovišem - istakla je Medlin.

Predstavnike medija je svakako interesovalo i da li joj fudbal nedostaje:

- Fudbal? Koga je briga za to. Lepo zarađujem, kupujem skupe stvari i putujem gde god poželim. Jednostavno sada imam vremena da se zabavaljam.

Pretplata na njen račun na platformi za odrasle ima trenutnu cenu od 24,75 dolara, a pretplatnici imaju pristup fotografijama i video klipovima nekadašnje fudbalerke, a broj pratilaca na njenim društvenim mrežama meri se milionima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading