ZBOG ATRAKTIVNE NEMICE MUŠKARCI LUDE: Nosi titulu najlepše sportistkinje, ali na to ne daje ni pet para! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

22.10.2022

11:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pored nje teško je ostati ravnodušan.

ZBOG ATRAKTIVNE NEMICE MUŠKARCI LUDE: Nosi titulu najlepše sportistkinje, ali na to ne daje ni pet para! (FOTO GALERIJA)

Foto: Instagram.com/alicasmd

Učestovala je na Olimpijskim igrama u Tokiju, a svi se nadaju da će imati prilike da je gledaju i na najvećoj svetskoj sportskoj ceremoniji koja će se za dve godine održati u francuskoj prestonici. Iza nje stoje zapaženi rezultati na Evropskom prvenstvu u Minhenu, a u trci štafeta na 400 metara sa selekcijom Nemačke stigla je do pete pozicije.

Međutim, ono što mnogo više od samih atletskih rezultata fascinira mušku publiku, jeste lepota ove dvadesettrogodišnje devojke koja od skoro može i da se podiči titulom najlepše sportistkinje na svetu.

Usled svega navedenog ne čudi što njen profil na društvenoj mreži Instagram ima gotovo 3,5 miliona pratilaca.

 

Povodom svega, oglasila se i Alisa Šmit:

- Ova titula mi ništa ne znači. Fokusiram se na ono što želim  da postignem kao sportistkinja i ne dopuštam da percepcija ljudi o meni diktira moje ponašanje. Najvažniji je moj učinak na stazi - istakla je nemačka teniserka i dodala:

- Zanima me samo sport i želim da to svi znaju. Postoji hiljade drugih devojaka na Instagramu koje izgledaju veoma dobro, ali nemaju toliko pratilaca. Uz dobar izgled morate dati još nešto interesantno. Za mene je to atletika.

Potpuno je jasno da će atraktivna Nemica zasigurno na svim budućim takmičenjima imati najveći broj pristalica.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading