ZBOG HRVATSKE FUDBALERKE GORE DRUŠTVENE MREŽE: Konačno je priznala - dopisujem se sa Nejmarom, čekam da ispuni obećanje! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

30.10.2022

08:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ona je jedan od razloga zbog kojih se ženski fudbal pomno prati.

ZBOG HRVATSKE FUDBALERKE GORE DRUŠTVENE MREŽE: Konačno je priznala - dopisujem se sa Nejmarom, čekam da ispuni obećanje! (FOTO GALERIJA)

Foto: Instagram.com/anamxrkovic

Ana Maria Marković zasigurno spada u red najatraktivnijih fudbalerki na svetu. Samim tim potpuno je jasno zašto se ova dvadesettrogodišnja devojka konstantno nalazi u fokusu medija.

Veliku buru u javnosti Ana Maria je izazvala nedavno nakon intervjua u švajcarskim medijima u kojem je govorila o prirodi svog odnosa sa brazilskom fudbalskom vedetom Nejmarom.

Splićanka je tom prilikom izjavila:

- U kontaktu sam sa fudbalerima, ipak radimo isti posao. Dopisujemo se, ali samo na fudbalskoj osnovi. Nejmar je sjajan fudbaler. Nadam se da ću ga uspeti nagovoriti da podrži ženski fudbal i da će moći odraditi svoj deo posla i izvan terena u cilju popularizacije ženskog fudbala - istakla je Ana Maria Marković.

 

Treba napomenuti da hrvatska fudbalerka redovno na svojim društvenim mrežama objavljuje svoje fotografije na radost muške populacije, pa ne čudi da njen profil na ovoj društvenoj mreži prati preko milion ljudi.

Ana Maria Marković je rođena u Splitu 9. novembra 1999. goodine, ali još kao dete preselila se sa roditeljima u Švajcarsku gde je započela fudbalsku karijeru u ekipi Ciriha, a od 2020. godine članica je Grashopersa za koji je na 47 mečeva postigla tri pogotka.

Od 2021. godine nastupa i za najbolju žensku reprezentaciju Hrvatske za koju je na sedam mečeva postigla jedan pogodak.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading